Andrea – modele, kurai ir vēzis, un kura parāda, ka šī diagnoze nav beigas visam. Iedvesmojoši!

Andrea Sjerra Salasara ir 17 gadus veca modele, kurai atklāja vēzi, bet tas nav pārņēmis viņas dzīvi. Un zini kāpēc? Tāpēc, ka viņa tā izlēma!

Andrea cieš no Hodžkina slimības jeb limfas ļaundabīgā audzēja. Uzzināt šādu diagnozi bija smagi, taču viņa neļauj šai diagnozei apturēt savu dzīvi un īpaši jau savu modeles darbu, kas pie reizes ir arī viņas kaislība! Viņa ir iemācījusies savā ādā justies pašpārliecināta un ir nolēmusi iedevsmot arī citas vēža slimnieces. Viņa ir nolēmusi cīnīties ar ļaundabīgo audzēju un cer uz atveseļošanos.

Andrea, līdzīgi kā liela daļa jaunu cilvēku, ir aktīva aplikācijas Instagram lietotāja. Viņa vienmēr ir varējusi lepoties ar biezu matu rotu un bieži fotografējās ar izlaistiem matiem, taču, kad ķīmijterapijas dēļ mati sāka izkrist, viņa vairs par sevi nejutās tik pārliecināta un bildes vairs nevēlējās publicēt.

Andreai piedāvāja fotosesiju, kur viņai būtu jāfotografējas ar skūtiem matiem un viņa piekrita. Šī fotosesija mainīja viņas dzīvi uz labo pusi – cilvēki redzēja tur drīzāk drosmi un iekšēju spēku nevis matu neesamību. Lūk šādi Andrea izskatās tagad.

 

“Es gribu, lai jūs visas zinātu, ka jūsu ārējās iezīmes nenosaka jūsu būtību – galvenais ir iekšējais skaistums un spēja labi un laipni izturēties pret apkārtējiem!”, šādu vēstījumu Andrea sniedz visām vēža slimniecēm.

Lasi vēl: Kāpēc resniem vīriešiem dzimumlocekļa vēzis ir bīstamāks kā slaidiem vīriešiem? Pēc šī vīrieša nāves viss kļuva skaidrs…

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment