Apkārtējie bija pārsteigti, kad policists notupās pie bezpajumtnieka un darīja šo!

Policists Viks un citi policijas darbinieki bija pamanījuši Kvintu – bezpajumtnieku, kurš bezmērķīgi klīda pa ielām. Viks un viņa partneris Kolens Manfīlds izlēma Kvintu nogādāt tuvākajā centrā, lai Kvints pēc ilgiem laikiem varētu nomazgāties dušā.

“Mēs viņu nomazgājām un iedevām viņam tīras drēbes,” saka Viks. “Mēs centāmies savest kārtībā viņa pēdas, lai viņš varētu uzvilkt kurpes. Viņa redze jau bija zaudēta līdz tādam stāvoklim, ka viņš vairs nespēja normāli funkcionēt.”

11

Viks ir arī Bezpajumtnieku komandas dalībnieks Hjūstonas Policijas departmentā – jau 5 gadus. Kopumā policijas darbam viņš ir kalpojis 23 gadus. 

75 gadus vecais bezpajumtnieks Kvints jau bija pieradis, ka cilvēki viņam iet garām, nepievēršot nekādu uzmanību. Tādēļ tad, kad policijas darbinieki viņam bija izlēmuši palīdzēt, Kvints bija īpaši priecīgs par šādu cēlu rīcību.

“Kvints bija laimīgs, ka viņš varēja nomazgāties,” saka Viks. “Viņš visu dzīvi ir nodarbojies tikai ar minimālu darbu – svētdienas avīžu pārdošanu. Viņam ir glaukoma, Kvints ir aptuveni 95% akls.”

12

Tagad Vika mērķis ir atrast iespēju Kvintam – nodrošināt viņu ar normālu dzīvesvietu, lai viņam nebūtu jāklīst pa ielām. Kamēr tas vēl tiek darīts, Kvints tagad var regulāri apmeklēt acu ārstu, kas nepārtraukti seko līdzi viņa redzes stāvoklim. 

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment