Apprecoties ar sievieti, kas ir par 48 gadiem jaunāka, ārsts kļuva par tēvu 83 gadu vecumā

Liela vecuma starpība ar vīrieti daudziem jau sen ir sīkums. Piemēram, mūsu šodienas raksta varoņiem izdevās ne tikai uzsākt attiecības, bet arī iegūt bērnu. Alberto Kormijo apprecējās ar 48 gadus jaunāku sievieti. Un viņš kļuva par tēvu 83 gadu vecumā. Dalāmies ar jums šajā neticamajā stāstā!

Vecuma starpība

Alberto Kormijo dzimis 1938. gada 31. augustā Buenosairesā. Jau bērnībā bija skaidrs, ka, izaugot, viņš kļūs par ietekmīgu cilvēku. Zēnam bija mērķtiecīgs raksturs. Tā arī notika. Alberto ir viens no slavenākajiem uztura speciālistiem Argentīnā.

Viņš ir ļoti populārs savā valstī. Vīrietis bieži parādās televīzijā, rīko dažādus izglītojošus pasākumus un pieņem klientus no visas pasaules. Šodien Instagram ārsta aktivitātēm seko 335 tūkstoši cilvēku.

Alberto lielāko daļu savas dzīves veltīja darbam. Viņš maz domāja par savu personīgo dzīvi, līdz 74 gadu vecumā satika Estefāniju Paskīni. Milzīgā vecuma starpība ar sapņu vīrieti netraucēja sievietei uzsākt ar viņu attiecības. Viņa ir 48 gadus jaunāka par viņu.

Sākumā pāris tikās slepeni. Viņus saistīja ne tikai mīlestība, bet arī darba attiecības. Viņu romāns kļuva zināma tikai 2019. gadā, kad viņi paziņoja, ka gatavojas precēties.

Iepazīšanās brīdī Estefānija bija tikai 25 gadus veca. Viņa sapņoja par ģimenes izveidi un bērniņu. Realitātē to ir gandrīz neiespējami izdarīt, ja vīrietis patiesībā ir pensionārs. Tomēr pāris lauza visus iespējamos stereotipus par vecumu un mīlestību. Pārdzīvojot vairākus neveiksmīgus mēģinājumus, viņiem tomēr izdevās tikt pie bērniņa.

Laimīga ģimenes dzīve

Puika piedzima pilnīgi vesels. Pēc dažām dienām viņš atgriezās mājās kopā ar māti. Alberto un Estefānija saprata, ka tagad viņiem jābūt vēl uzmanīgākiem pret savu veselību. Tāpēc pāris sāka vēl rūpīgāk uzraudzīt uzturu. Piemēram, viņi pilnībā atteicās no sāls un cukura.

Turklāt Alberto piekopj aktīvu dzīvesveidu. Neskatoties uz daudzām slimībām un traumām, viņš turpina sportot. Vīrietis dejo stepu un gaisa dejas.

Kā jau tas parasti notiek, pēc ziņām par mazuļa piedzimšanu Alberto pāršalca naidīgu komentāru gūzma. Ārstam sāka pārmest neapdomību. Piemēram, šajā vecumā nav labi radīt bērnu, jo ​​dēls, iespējams, pārāk agri zaudēs tēvu.

Taču argentīnietim ir pavisam citi plāni. Viņš vēlas nodzīvot 105 gadus, lai redzētu, kā viņa mantinieks beidz skolu un universitāti. Ar šādu attieksmi jūs varat pārvietot kalnus. Tas ir ļoti iedvesmojoši!

Starp citu, Alberto ir tēva pieredze. Viņam ir pieaugusi meita Renē un dēls Adrians. Tiesa, dzīves laikā viņam izdevies aizmirst, kā ir audzināt jaundzimušo mazuli. Par laimi, kopā ar sievu viņam tas izdodas ļoti labi.

Neskatoties uz citu cilvēku nosodījumu, ārsts nenožēlo, ka nolēma atkal kļūt par tēti. Katru reizi, kad vīrietis par kaut ko šaubās, viņš skatās uz sava dēla starojošo smaidu. Tas viņu nomierina un pastiprina pārliecību, ka viņam noteikti izdosies īstenot savu ilgas un laimīgas dzīves plānu.

Turklāt Alberto ģimene dara visu iespējamo, lai viņu atbalstītu. Vecākie ārsta bērni bija sajūsmā par sava mazā brāļa Emilio parādīšanos. To pašu atbalstu jūt arī vīrieša sieva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment