Lai cik daudz tos netaisītu, vienmēr ir par maz. Pazūd no galda gaismas ātrumā! Es tos vienkārši dievinu!

Zivs fileja ir populāra un daudziem garšīga ēdiena sastāvdaļa. Fileja ir zivs griezums, kas parasti tiek izgatavots no svaigas vai saldētas zivs, piemēram, laša, tunci, foreles vai citām šķirnēm.

Lai sagatavotu garšīgu zivs fileju, parasti to mērcē ar dažādiem garšvielām un marinādēm, kas dod tam unikālu garšu un aromātu.

Daži populāri veidi, kā gatavot zivs fileju, ir cept, grilēt, tvaicēt vai taisīt uz pannas. Izvēloties pareizo gatavošanas metodi, jūs varat panākt zivs filejas maigumu un garšas bagātību.

Zivs fileju bieži pasniedz ar citiem ēdieniem, piemēram, garnējumu, sālām vai sānu ēdieniem.

Daži iecienītākie pavadījumi zivs filejai ir svaigi dārzeņi, sviests citrona mērcē, garšvielas vai ābolu sacepums.

Zivs filejas patēriņš ir laba iespēja iegūt svarīgās olbaltumvielas, omega-3 taukskābes un citus uzturvielu bagātīgos elementus, kas ir noderīgi veselībai.,

Sastāvdaļas:

1 kg zivs fileja
½ tējkarote sāls
Pipari pēc garšas
1 tējkarote augu eļļa
1 klaips maize
50-100 g sviests
100 – 150 g siers

Lasi arī: Vienmēr atstājiet karotīti ar cukuru savā mazdārziņā

Pagatavošana:

Smalki sagriez zivs fileju, pievieno sāli un piparus, kā arī eļļu. Samaisi.

Iesmērē maizi ar sviestu.

Uz maizes uzliec zivs fileju un pa virsu uzber rīvētu sieru.

Cep 200 grādu temperatūrā 15-20 minūtes.

Pagatavošanas sīkākas detaļas skatāmas video.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment