Vienmēr atstājiet karotīti ar cukuru savā mazdārziņā

Daudziem cilvēkiem nepatīk bites, jo tās traucē mums pilnībā baudīt dabu. Tomēr ir fakts, ka šie “kaitinošie” kukainīši pakāpeniski samazinās savu populāciju un izmirst.

Īstenībā ir ļoti svarīgi novērst šo notikumu, jo bites ir būtiskas dzīvībai uz Zemes.

Tās nodrošina barību 90% no visas zemeslodes iedzīvotājiem. Patiesībā, bez bišu pastāvēšanas, mūsu ilgstoša izdzīvošana būtu apdraudēta.

Nav obligāti jābūt aktīvam dabas aizstāvim, lai paustu cieņu pret apkārtējo vidi. Ir daudz vienkāršu veidu, kā ikviens no mums var palīdzēt mūsu planētai.

Kā teikts: “Viens nevar izdarīt visu, bet katrs var izdarīt kaut ko.” Mēs visi esam atbildīgi par mūsu brīnišķīgās pasaules saglabāšanu mūsu pēcnācējiem.

92 gadus vecais sers Deivids Attenboro ir veltījis visu savu dzīvi dzīvnieku tiesību aizstāvēšanai, vides aizsardzībai un dabas glābšanai. Viņa devums un aizrautība šajās jomās ir iedvesmojusi daudzus cilvēkus, lai pievērstu uzmanību un rīkotos, lai saglabātu mūsu planētu.

Visai pasaulei pazīstamais britu zoologs un rakstnieks, kas ieguvis plašu slavu kā televīzijas raidījumu vadītājs, ir nekas cits kā Deivids Attenboro. Viņa seja ir tik ikoniska, ka viņu viegli atpazīt, tiklīdz to ieraugat.

Lasi arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā piemīt īpaša maģija. Pavadi šo dienu pareizi

Lasi arī: Diemžēl Latvijas iedzīvotājiem drīzumā jāgaida nepatīkami jaunumi no lielveikaliem

Dzīvā leģenda Deivids Attenboro vēlas dalīties ar svarīgu vēstījumu, kas jāsadzirda ikvienam.

“Ja no zemes pazustu bites, cilvēki varētu izdzīvot tikai četrus gadus,” nesen rakstīja Deivids Attenboro savā Facebook lapā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment