Neuzmanīgas saimnieces nezina, kas jādara, lai naudas koks uzziedētu un mājās parādītos nauda

Telpaugi rada ne tikai komfortu un skaistumu, bet arī dod milzīgu ieguvumu cilvēka veselībai. Lai ziedi iepriecinātu ar savu dabisko svaigumu un ziedēšanu, tie ir rūpīgi jākopj.

Ja jums tā ir problēma, pievērsiet uzmanību sukulentiem augiem: tie nav prasīgi kopšanas ziņā, bet pēc izskata ir ļoti skaisti. Visizplatītākais no šīs veida augiem ir naudas koks.

Pastāv viedoklis, ka ir nereāli piespiest šādu augu atraisīt pumpurus, taču izradās, ka šis augs var ziedēt, un vēl kā! Šodien mēs jums pateiksim, kā likt naudas kokam uzziedēt.

Naudas koka laistīšana

Tautā ir ierasts krasulu saukt par naudas koku. Cilvēki uzskata, ka šis augs piesaista mājai finansiālu labklājību un pilnību, tāpēc to bieži dāvina radiem un draugiem kā bagātības talismanu.

Par īpaši labu zīmi tiek uzskatīts, ja naudas koks ir klāts ar ziediem. Šī koka ziedēšanu nav grūti panākt, galvenais ir nodrošināt tam pareizu aprūpi. Daudz kas šajā jautājumā ir atkarīgs no pareizas laistīšanas.

Augam nav nepieciešams pastiprināts mitrums, tāpēc nav nepieciešams to apsmidzināt ar smidzināšanas pudeli.

Augsne podā nedrīkst būt piesātināta ar ūdeni, lai augs nenomirtu. Pārbaudiet augsnes mitrumu 5 cm dziļumā ar koka irbulīti.

Sukulentam augam nav nepieciešama bieža laistīšana. Siltajā sezonā krasula jeb naudas koks jālaista ne vairāk kā divas reizes septiņās dienās, bet aukstā laikā – reizi četrās nedēļās.

Pirms laistīšanas ūdenim vajadzētu pāris dienas nostāvēties un uzsilt līdz istabas temperatūrai.

Lasi arī: Lai cik daudz tos netaisītu, vienmēr ir par maz. Pazūd no galda gaismas ātrumā! Es tos vienkārši dievinu!

Lasi arī: Tikai 29 gadu vecumā, mūžībā aizgājusi skaistā aktrise no populāra seriāla; Zināmi arī notikušā apstākļi

Augs ir jāmēslo: laiku pa laikam apūdeņošanas ūdenim jāpievieno īpašs mēslojums, kas piemērots sukulentiem.

Tomēr tas vēl nav viss, svarīgākie padomi tik sekos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment