Šefpavārs parādīja, kā taukainiem dvieļiem atgriezt sākotnējo svaigumu. Izzudīs pat vecie traipi

Kārtība virtuvē ir visu saimnieču lielākais sapnis. Bet tur, kur nepārtraukti kaut kas tiek gatavots un tiek pavadīts daudz laika, ir grūti uzturēt perfektu tīrību.

Mēs visi gribam, lai virtuves dvieļi būtu ideāli tīri. Šī ir viena lieta, bez kuras nevar iztikt neviena virtuve. Bet tie nosmērējas ne tikai ļoti ātri, bet arī ar grūti noņemamiem traipiem.

Sliktākie traipi ir saulespuķu eļļa, tomātu pasta, borščs, tēja un kafija.

Diemžēl pat visefektīvākā mazgāšana ne vienmēr sniedz vēlamo rezultātu. Jums ir jāpavada daudz laika, lai kaut nedaudz atjaunotu dvieļu pievilcīgu izskatu. Bet ideālu sasniegt ir ļoti grūti. Mēs izdomājām, kā to izdarīt viegli un vienkārši.

Drēbju mazgāšana

Parastie produkti atjauno lietu tīrību, taču to izskats vairs nav ideāls. Spītīgi traipi ne tikai ieēdas audumā, tie atstāj nepatīkamu smaku, ko veļas mazgāšanas līdzeklis nespēj noņemt. Un nereti gadās, ka nesen iegādāts dvielis vairs nav lietojams ne izskata, ne smaržas dēļ.

Šādos gadījumos daudzas mājsaimnieces izmanto visnežēlīgāko līdzekli – sāk lietot balinātāju. Bet vairumā gadījumu balinātājs neiztīra traipus, bet tikai sabojā auduma struktūru. Turklāt šo metodi nevar pielietot krāsainām lietām, tās var izbalēt.

Lasi arī: Neuzmanīgas saimnieces nezina, kas jādara, lai naudas koks uzziedētu un mājās parādītos nauda

Lasi arī: Kā stādīt burkānus amerikāņu stilā. Ar šo metodi burkāni izaug pat Ņujorkas vidū

Lai uz visiem laikiem aizmirstu, kas ir eļļaini traipi, pietiek izmantot universālu līdzekli. Tas ļauj noņemt pat vecus traipus, kas ir dziļi iespiedušies audumā. Sastāvdaļas šī rīka pagatavošanai var viegli atrast jebkurā virtuvē, un rezultāts jūs ļoti pārsteigs. Viss, kas jums nepieciešams, ir etiķis, cepamā soda un trauku mazgājamais līdzeklis.

Kā noņemt vecos traipus no virtuves dvieļiem

Lai noņemtu traipus no virtuves dvieļiem, ievietojiet tos ūdens katlā. Pēc tam pievienojiet tam 1 glāzi etiķa un 1 glāzi cepamās sodas. Labi samaisa un pievieno trauku mazgājamo līdzekli. Vēlreiz visu kārtīgi samaisa un liek uz uguns, uzvāra. Ļaujiet dvieļiem nedaudz pavārīties šajā šķidrumā, pēc tam ievietojiet tos veļas mašīnā un mazgājiet parastajā veidā.

Pēc šādas apstrādes no traipiem, pat visvecākajiem, nebūs ne pēdas. Jūsu virtuves dvieļi atkal būs tīri, gluži kā jauni. Šis produkts ir drošs lielākajai daļai audumu, un to var izmantot jebkura veida apģērbam.

Arī interesanti: Džūlijas Vangas prognoze: 2023. gada otrajā pusē beigsies melnā svītra trim zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment