Apvienojas divi medicīnas līdzekļu piegādātāji – “Sophimeda“ un “Gameda“

27.novembrī apvienojās divas sabiedrības “Sophimeda“ un “Gameda“, kuras piegādā medicīnas līdzekļus Baltijas valstīs. Abas sabiedrības veidos vienotu uzņēmumu – “Bonameda”. Spēkos apvienojušās sabiedrības cer nostiprināt līdera pozīciju inovatīvo medicīnas risinājumu ieviešanas jomā un palielināt uzņēmuma konkurētspēju.

Kompānijas šai apvienošanai gatavojās jau no 2018. gada sākuma, un tiek plānots, ka šā gada beigās tās darbosies kā viena juridiskā vienība. Visu procesu koordinē “Sophimeda“ direktors Edmundas Šalna, kurš turpinās darbu kā “Bonameda“ vadītājs.

“Apvienojot viena uzņēmuma vērtības un otra ilggadējo pieredzi, turpmāk attīstīsim progresīvo pasaules ražotāju produktu piegādi lielākajām ārstniecības iestādēm. Sadarbojoties, varēsim galveno uzmanību veltīt projektiem, kuri klientiem sniegs arī kādu pievienoto vērtību, un palielināsim arī preču un pakalpojumu portfeli, kas aptvers tādas medicīnas jomas kā endovaskulārā medicīna, intervences kardioloģija, radioloģija, ortopēdija, artroskopija un citas“, – tā uzskata E. Šalna.

Pēc Šalna domām, šobrīd sabiedrība visu uzmanību koncentrē uz apkalpošanas kvalitātes uzlabošanu. “Piegādājam īpaši sarežģītas un vitāli nepieciešamas iekārtas, kā arī dažādus līdzekļus, tāpēc mums ir svarīgs ne tikai pārdošanas process, bet arī ārstu atbalsts. Lai vēl vairāk uzlabotu apkalpošanas kvalitāti un mudinātu klīniku atbalstu, daudz investējam darbinieku profesionālās kvalifikācijas celšanā un pasākumos, kuri, cerams, nodrošinās nevainojamu apkalpošanu“ – stāstā “Bonameda“ vadītājs.

Apvienojušās sabiedrības plāno ieviest vairāk inovatīvu risinājumu medicīnā un piedāvāt produktus, ar kuru palīdzību slimnieki tiktu ārstēti kvalitatīvāk, samazinātos pēcoperācijas periods un uzlabotos reabilitācijas kvalitāte.

“Mēs tiecamies pēc labuma ne tikai sev, bet arī sabiedrībai, un tagad ar spēcīgo “Bonameda“ komandu, mums ir ļoti konkrēti plāni. Saviem klientiem jau tagad piedāvājam risinājumus, ar kuru palīdzību iespējams ārstēt pat īpaši smaga stāvokļa pacientus. Piemēram, nesen Baltijas valstīs tika veikta pirmā augstākā līmeņa vēdera aortas implantācija, kuras laikā tika izmantots īpašs, pēc pacienta aortas anatomijas izgatavots, personīgais aortas stentgrafts. Daudz strādājām ar moderniem risinājumiem artroskopijas, neiro intervences un asinsvadu ķirurģijas jomās. Pat nešaubos, ka nākotnē tirgū ieviesīsim aizvien vairāk inovatīvu medicīnas līdzekļu no visas pasaules“, – apgalvo E. Šalna.

Līdz apvienošanai “Sophimeda“ un “Gameda“ kopīgais apgrozījums sasniedza 4 miljonu eiro, 2019. gadā to tiek plānots palielināt par 12 procentiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment