Ar ko aizvietot savu smēķēšanas pārtraukumu?

Izmanto gaismas terapiju

Somi zinātnieki ir atklājuši, ka visvieglākais veids kā atslābināties un atgūt spēkus ir savā prātā izslēgt gaismu. Precīzāk, ievieto savās ausīs austiņas ar savu mīļāko mūziku, ļauj tai skanēt un aizver acis. Atslābinies, aizmirsti visu uz pasaules un baudi mūziku.

Uztaisi sev tēju

Dodies uz virtuvi un uztaisi sev kādu zāļu tēju, kura uzlabos tavu pašsajūtu un palīdzēs arī tavam, stresa savilktajam, kuņģim. Taisot tēju, gaidot, kad uzvārīsies ūdens, pastaigā pa virtuvi. Tu jau pietiekami esi sēdējis, tagad izloki savas kājas.

Uzraksti ko Tu jūti

Ķeries pie lapiņas un pildspalvas! Uzraksti visu to, kas tev rada raizes vai negatīvas emocijas darbā. Zinātnieki ir atklājuši, ka, uzrakstot sevi nomācošās lietas uz papīra, tu tās “izlaid uz āru” un tās vairs tik ļoti tavu prātu nenodarbina un nenomoka.

Dzer sulu

Izspied divus “asiņainos” apelsīnus jeb sarkanos apelsīnus un izdzer to gardo un vitamīniem bagāto sulu. To aromāts iedarbojas uz tavām smadzenēm un liek tev sajust mieru. Sulai tu vari pievienot arī B6 vitamīnu, kurš izgaisina nemieru un dod tev papildus enerģijas devu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment