Ar kuru Zodiaka zīmju vīriešiem ir stabilākā/nestabilākā kopdzīve? Piedāvājam TOP 12

Tātad – drāmas cienītāji vīriešu vidū!

12. vieta – Dvīņi

Lai gan šī zodiaka zīme ir divpusīgi un nepastāvīga, attiecībās šie vīrieši teju vispār nerada problēmas. Taču patiesība ir šāda – jo ilgāk esat kopā, jo mazāk emocionāli ir Dvīņi. Šāda vēsa attieksme var radīt nesaskaņas.

11. vieta – Vērsis

Mierīgas un līdzsvarotas zodiaka zīmes pārstāvji. Ja jūsu izredzētais ir Vērsis, jums nāksies ne pa jokam papūlēties, lai iekarotu viņu sirdi. Nē, viņi nemēdz noslēgties no cilvēkiem, taču ļoti ilgi mīl ieturēt distanci. Lai satuvinātos ar šo vīrieti, izrādiet ieteipību un pacietības mēru. Viņiem ir tik daudz noslēpumu!

10. vieta – Zivis

Pēc pirmā acu uzmetiena šķiet, ka Zivis ir ļoti mierīgas, uz konfliktiem neorientētas zodiaka zīme, varētu šķist pat mazliet kautrīgi. Taču patiesībā šiem vīriešiem vienkārši trūkst spēcīgs raksturs, un tikai spēcīga sieviete spēs to saprast un piedot.

Pārsteidzoši, ka šāda veida pasivitāte izraisa ikdienas strīdus. Zivis veikmsīgi gūst panākumus un parasti atrodas īstajā laikā, īstajā vietā – kaut kādas fantastiskas veiksmes dēļ. Bet šeit nepieciešama stabilitāte.

9. vieta – Svari

Mīļi, balti un pūkaini, bet jūs nekad neuzzināsiet, kas viņiem padomā. Viņi nav tik satraukti, kādi ir Dvīņi un Ūdensvīri, lai gan arī pieskaitāmi pie Gaisa stihijas zīmēm. Tajā pašā laikā viņi var jebkuru cilvēku novest līdz baltām pelītēm ar savu neaprakstāmo zinātkāri.

Jā, ar vīrieti Svariem var būt ļoti interesanti, taču ko jūs darīsiet, ja viņu trakulīgais prāts izdomās rītdien uzrīkot svingeru ballīti?

8. vieta – Strēlnieks

Vīrieši Strēlnieki ir kā leļļu meistari, kas labprāt parotaļāsies ar citiem cilvēkiem. Protams, viņi to dara ļoti uzmanīgi, lai šis cilvēks to īsti nepamanītu.

Šīs zodiaka zīmes vīrieši ir pietiekoši riskanti, tādēļ jūs pavisam droši laiku pa laikam varat no viņeim sagaidīt ko tādu: “Dārgā, es pārdevu mūsu bērnus čigāniem, bet pēc stundas mēs braucam ar autostopiem uz Kongo.

7. vieta – Lauva

Šīs zodiaka zīmes vīrieši citos cilvēkos var radīt emocionālas asaras. Tikai paturiet prātā: viņiem ir ļauts smieties pašiem par sevi, bet citiem cilvēkiem labāk pat nemēģināt smieties par viņiem, pretējā gadījumā jums tas var slikti beigties. Turklāt Lauvas ir ļoti noskaņotas būtnes. Jums būs jāpierod, ka viņš jums būs jāsauc nevis par “vīru”, bet gan par “laulāto partneri”, kā arī izteiciena “dosimies kaut kur iekost” vietā labāk būs jālieto “dosimies papusdienot restorānā”. Kopš šī brīža tā būs jūsu realitāte. Ja sāksiet uzrunāt savu vīrieti Lauvu tēva vārdā vai uz “jūs”, viņš noteikti atmaigs.

6. vieta – Skorpions

Jūs arī cerējāt ieraudzīt šos elles izdzimumus pirmajās vietās? Lai arī cik dīvaini neizklausītos, Skorpioni nebūt nav tik lieli nelieši. Jā, viņiem nebūt nav pats vienkāršākais raksturs, taču viņi parasti nekaitina savus mīļotos ar pretenzijām, strīdiem vai čīkstēšanu. Lai pasargātu sevi no nepatīkamiem pārsteigumiem, atcerieties šīs trīs lietas: Skorpioniem ir tieksme uz pesimismu, viņi mīl pabūt vienatnē un noteikti nekad nepiedos nodevību.

5. vieta – Auns

Šis vīrietis uzturēs jūs tonusā. Ziniet to, ka Auns vienmēr jūs novēro un vērtē. Pats trakākais ir tas, ka viņi nepateiks savus secinājumus, kamēr viņiem nebūs sakrājies pārāk daudz kritiskās masas. Tikai pēc tam jūs uzzināsiet, ka viņam riebjas jūsu skaļā dziedāšana dušā, un tas, kā ēdat pelmeņus un nedalāties ar viņiem.

4. vieta – Jaunava

Vīrieši Jaunavas ir ļoti pretrunīgi, viņi ļoti bieži izvedīs jūs no pacietības. No vienas puses šie cilvēki ir laipni, līdzcietīgi un labsirdīgi, bet no otras puses – īstas skabargas pakaļā. Jaunavas parasti pret citu cilvēku nepilnībām ir toleranti, bet pret sevi pašu viņi ir ļoti kritiski, turklāt bieži apvainojas kā tādi bērni. Vēl viens šīs zīmes mīnuss – neveselīga greizsirdība un nemācēšana uzticēties partnerim.

3. vieta – Mežāzis

Šajā zodiaka zīmē apvienots patoss, patmīlība un smalka dvēsele. Vīrietis Mežāzis no citiem pieprasa ļoti augstus standartus, taču nekad nepacietīs to, ka kāds pieprasīs to no viņa.

Attiecībās šī zodiaka zīme ieņems visizdevīgāko vietu tieši sev, bet viņa otrajai pusītei nāksies samierināties ar to, kā ir. Savu izredzēto Mežāzis īsti nelutinās, tikai laiku pa laikam izteiks kādu necilu uzslavu viņas virzienā.

Taču viņus var ļoti viegli salauzt. Ja jūs viņu noliksiet pie vietas, no sākuma viņš uzrīkos skandālu, bet pēc tam sāks raudulīgā balsī attaisnoties. Galu galā viņš vispār uz jums apvainosies un aizies stūrītī pasēdēt.

2. vieta – Ūdensvīrs

Šie vīrieši spēs jums vienā mirklī pasniegt īstu pasaku, bet jau nākamajā brīdī padarīs to par briesmu stāstu. Varētu teikt, ka vīriešiem Ūdesnvīriem viens no galvenajiem hobijiem dzīvē ir krist uz nerviem savai sievietei. Viņš to dara ar ļoti lielu fantāziju, nekad parasti neatkārtojas. Ūdensvīrs lieliski spēj sarīkot greizsirdības scēnas, un pat šādos brīžos viņi ir kā traki savas radošās dabas dēļ.

1. vieta – Vēzis

Vīrietis Vēzis necieš atbildību, tādēļ visos veidos cenšas no tās izvairīties. Viņš būs ideāls vīrietis valdonīgai sievietei, kurai pašai patīk visu vienmēr izdarīt. Vēzis sapņo par sievu, aiz kuras muguras viņš varētu justies kā aiz akmens sienas.

Vienīgais, ar ko Vēzis kritīs uz nerviem savai otrajai pusītei, ir nekontrolēta greizsirdība. Pierodiet pie domas, ka jums visas dienas garumā pat uz mirkli nebūs iespējams nolikt malā savu telefonu. Dažs labs dienu no dienas zvanīs, pīkstinās un rakstīs sms, lai uzzinātu, kur esat un ko darāt.

Lasi vēl: Vissliktākās Zodiaka zīmju saderības. Šo zīmju kombinācijām kopīgu laimi atrast būs grūti!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment