Ar šīm 3 pārbaudītajām metodēm sūnas un nezāles jūsu pagalmā izzudīs uz visiem laikiem

Sūnas un nezāles ir problēma, kas uztrauc daudzus privātmāju īpašniekus. Šo augu likvidēšana var būt sarežģīta. Tomēr ir 3 pārbaudītas un efektīvas metodes.

Vispirms ir jāsaprot, kāpēc sūnas parādās. Tās mīl mitrumu, ēnu un vēsumu. Tāpēc sūnas bieži parādās māju tuvumā, pagalmā un “izlaužas” zem flīzēm. Lai uzvarētu šo augu, jums palīdzēs 3 pārbaudīti triki.

Vārīts ūdens

Sūnas un nezāles ļoti baidās no karsta ūdens, īpaši, ja tas ir verdošs ūdens. Vienkārši aplejiet ar to visus augus, kurus vēlaties iznīcināt. Un pēc tam noņemiet visas atlikušās sūnas un nezāles. Taču ņemiet vērā to, ka verdošs ūdens iznīcinās visu, tāpēc izlejiet to uzmanīgi, lai tas nenokļūtu uz ziediem un augiem, kurus vēlaties atstāt.

Etiķis un ūdens

Etiķa un ūdens maisījums var iznīcināt sūnas un nezāles, jo tas tās burtiski iznīcinās. Tāpēc, ja nepieciešams atbrīvot pagalmu no augiem, samaisiet etiķi un ūdeni (proporcijā viens pret vienu) izsmidzinātāja pudelē. Tad izsmidziniet maisījumu uz sūnām un nezālēm, pagaidiet 15 minūtes un rūpīgi noslaukiet apstrādāto vietu ar grābekli.

Lasi vēl: Jaunie četru sastāvdaļu salāti, kurus ēd un nevari apstāties.

Soda

Šis līdzeklis ir piemērots, ja ir maz nezāļu. Vienkārši apkaisiet ar sodu vietu, kas aizaugusi ar zāli vai zaļām sūnām, un atstājiet to uz nakti. No rīta noslaukiet ar slotu atlikušos augus un sodu, kā arī izņemiet saknes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment