Olga Kambala tagad ir vecmāmiņa un viņa ir ļoti priecīga par šo jauno dzīves posmu: mazs bēbītis, pa kuru rūpēties!

Influencere un basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga publiskojusi ļoti nozīmīgu attēlu, komentējot: “Šodien ir ļoti īpaša diena.”

Katrs zina par slaveno Kambalu pārīti, kurš bieži vien ir redzams ne tikai ielās, bet arī sociālajos tīklos. Viņiem atkal ir kāds pārsteigums, ko viņi vēlas dalīties tieši internetā. Tomēr joprojām jautājums paliek – kas noticis un kāpēc tas ir tik pārsteidzoši visiem?

 

Kas tad īsti ir Kambalu pāris?

 

Olga un Kaspars Kambala ir viens no izteiksmīgākajiem Latvijas šovbiznesa pāriem, kuriem ir raksturīgs tiešs runas veids un bieža parādīšanās medijos.

Kaspars Kambala ir bijušais profesionāls basketbolists, kurš izceļas ar savu iespaidīgo garumu (2,07 m).
Olga Kambala ir uzņēmēja un sabiedriskā personība.

 

2020. gadā pāris iepazinās, un jau nākamajā gadā, 2021. gadā, viņi apprecējās. Šis pāris ir bijis aktīvs dažādos realitātes šovos un bieži vien tiek uzmanības centrā ar savu ekstravaganto dzīvesveidu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Kā interesanti fakti:

No iepriekšējās laulības Olgai ir trīs meitas, bet Kasparam jau ir audžudēls un mazmeita Amerikā. Pagaidām viņiem nav kopīgu bērnu.

Ar neparastu pārsteigumu un noslēpumainību, viņi ir atklājuši svarīgu informāciju, kas līdz šim bija paslēpta no sabiedrības acīm.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment