Plēstos džinsus steidzīgi izmest! “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Nadežda Ševčenko par lietām, kas noved pie nabadzības

“Ekstrasensu cīņu” 17. sezonas fināliste Nadežda Ševčenko savā personīgajā emuārā bieži sniedz noderīgus padomus cilvēkiem.

Šoreiz Nadežda pieskārās nabadzības tēmai, norādot, ka atsevišķas lietas var novest pie nabadzības. Un tas attiecas ne tikai uz saplēstiem traukiem, bet pat uz džinsa drēbēm ar caurumiem, ko, piemēram, dod priekšroku daži modes cienītāji.

“Kad jūs savā mājā glabājat saplēstus traukus, saplēstus spoguļus vai saplēstus priekšmetus, jūs faktiski iznīcināt visu, kas jums ir. Tas jūsu mājās rada negatīvu enerģijas lauku, kas var radīt finansiālas problēmas. Tas attiecas arī uz tagad modernajām drēbēm ar caurumiem. Neuztveriet to, jūs nevēlaties kļūt par ubagiem?!

Lasi vēl: Horoskops 8. maijam: Vērsim jāuzmanās no skaudīgiem cilvēkiem, un Skorpionam nevajadzētu aizmirst par motivāciju

Mīļie, kuri mājās glabājat šūtas zeķes, saplēstas drēbes, līmētos traukus, vai esat pamanījuši finansiālas problēmas? — 60 gadus vecā ragana jautāja saviem sekotājiem.

Ševčenko sekotāji dalījās savā viedoklī par šo jautājumu. Daži no viņiem atzīmēja, ka netic zīmēm. “Viens no maniem draugiem mīl senlietas, un viņa vasarnīcā ir skapis ar salauztām figūriņām. Viņiem vienkārši ir vērtība, bet viņš ir bagāts. Tātad viņam nekas netraucē”; “Neizveidoja saikni starp bojātiem priekšmetiem un nabadzību. Es tam vienkārši neticu,” atzīmēja lietotāji.

Atgādināsim, ka iepriekš Nadežda Ševčenko kārtējā Pūķa gadā izteica brīdin*jumu mums visiem. Ragana teica, ka šis laiks var būt pilns ar daudzām bries*ām.

Tāpat kā, modernie plēstie apģērbi mums nes nabadzību..

Lasi vēl: Tamāra Globa sniedza prognozi maijam visām zvaigžņu zīmēm

Tāpēc ir vērts ieklausīties un uztaisīt savā skapī revīziju, un izmest laikā saplēstu apgērbu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment