Tamāra Globa sniedza prognozi maijam visām zvaigžņu zīmēm

Tamāra Globa prognozēja pēdējam pavasara mēnesim. Dažus maijā gaida svarīgas pārmaiņas, bet citus – nelielas problēmas. Ātri izlasi ekspertes padomu, lai nesadusmotu likteni!

Auns

Auna zīmē dzimušajiem maijs nesīs jaunas iespējas. Šis ir periods, kad kļūsi aktīvāks, parādīsies interesantas tikšanās, tavā dzīvē ielauzīsies cilvēki – un arī tu viņiem pavērsi jaunas perspektīvas.

Šis ir periods, kad darīsi lietas, ko iepriekš neesi uzņēmies; būs labi projekti, svarīgi notikumi, ceļojumi, un, protams, piedzīvojumi. Šis ir laiks, kad interesantas ir iniciatīvas vairākos virzienos vienlaikus. Būs iespēja gūt labus ienākumus, labas iegādes, pirkšanas un jaunu uzņēmumu attīstības iespējas. Jūsu idejas piepildīsies. Būs veiksme gan sportā, gan personīgās lietās.

Vērsis

Maijs sniegs Vērsim mīlestību un atbalstu no visām pusēm, apkārtējie izrādīs tev pastiprinātu uzmanību. Grūtības var rasties personīgās lietās vai ar bērniem, taču palīgā nāks mīļie. Tas būs vai nu likteņa avanss, vai arī atlīdzība par agrāk nodzīvoto.

Lielisks periods ieņemšanai vai grūtniecībai, kā arī kaut kā tāda, kas jums patīk, piedzimšanai nākotnē. Ja vēlies popularizēt idejas vai uzsākt jaunu projektu, uz priekšu! Tas ir arī labs laiks mācībām. Jūsu inteliģence nesīs jums labu naudu, cieņu, atzinību un jaunus draugus. Tavā dzīvē ienāks negaidīti cilvēki. Un mēneša beigās sagaidiet labu peļņu.

Dvīņi

Dvīņiem maijs nesīs aktīvu darbu pie kopīgiem projektiem ar draugiem. Jūsu biedri virzīs jūs uz jaunu ceļu – vīrieši nāks jums palīgā, bet sievietes kļūs par jūsu patronēm. Lietas, kuras jūs ģenerējat, idejas, ko apkopojat, nesīs lielus panākumus.

Šis ir laiks, kad kopumā varēsi plānot nākotnes projektus. Tie tiks ieviesti pakāpeniski dažādu gadu laikā. Mēnesis noteikti kļūs produktīvs, ja pabeigsi nepabeigtos darbus un uzņemsies jaunus!

Vēzis

Vēžiem maijs ir draudzīgu ideju periods. Kopā ar draudzenēm un draugiem jūs iegūsit interesantas perspektīvas, kas saistītas ar radošumu un personīgo dzīvi. Tavā liktenī parādīsies jauni cilvēki vai senas paziņas, kas palīdzēs saprast, ko tu vēlējies, bet pats nevarēji. Arī vadība mudinās īstenot savus projektus un idejas.

Darīt vairākas lietas vienlaikus nebūs viegli, taču ir vērts būt aktīvam. Mēneša beigās vadība vērīgāk aplūkos jūs un jūsu talantus; darba vai personīgo aktivitāšu rezultātā būs rezultāti, kas būs saistīti ar jūsu drošu nākotni.

Lauva

Lauvai sāksies duālu notikumu laiks. No vienas puses, tas ir liels panākums prom no mājām, pazīšanās, intelektuālā attīstība, mācīšanās iespējas. No otras puses, ir mēnesis, kad jūs zaudēsiet aktivitāti savās aktivitātēs.

Var būt mīlestība prom no mājām, radīsies jaunas tikšanās, kas mainīs jūsu personīgo dzīvi. Draugi, pārākas sievietes, jums palīdzēs daudzos veidos. Piedāvājums jaunam darbam nāks negaidīti, un jūs varat pamest iepriekšējo darbu. Vecie projekti nesīs zaudējumus.

Jaunava

Jaunavas ar nepacietību gaida ceļojumus. Šis ir atpūtas laiks, savu talantu attīstīšanas laiks. Izredzēm būs nepieciešama nauda, ​​tāpēc jums ir jābūt ekonomiskākam. Ja parādi sakrājušies, tad tēriņi būs lielāki.

Lasi vēl: Brīnumūdens istabas augiem: katru reizi, kad es laistu ziedus, pievienoju ūdenim vienu garšvielu, un ziedi atdzīvojas manu acu priekšā

Maijā radīsies izaicinājumi saistībā ar karjeras iespējām. Netērējiet vārdus, netērējiet laiku, izvēlieties savus galvenos mērķus. Jums ir jāmācās, lai augtu un attīstītos biznesā. Jūsu panākumi būs saistīti ar tirdzniecību un ceļiem. Cilvēki citā pilsētā sniegs palīdzīgu roku. Izmantojiet šo iespēju un esiet pateicīgi liktenim, kas dod jums labas izredzes.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment