Brīnumūdens istabas augiem: katru reizi, kad es laistu ziedus, pievienoju ūdenim vienu garšvielu, un ziedi atdzīvojas manu acu priekšā

Parasti, redzot iemīļotu augu vīstošu, mēs pieņemam, ka tas ir daudz jālaista. Bet bieži vien problēma slēpjas ūdenī.

Fakts ir tāds, ka lielākā daļa cilvēku dzirdina savus ziedus ar krāna ūdeni. Bet pat tad, ja jūs ļaujiet tai nosēsties, smagie metāli joprojām paliks. Laika gaitā uz augsnes parādās bālgans pārklājums. Sākumā es to uzskatīju par parastā pelējuma izpausmi, bet, kad pretsēnīšu ārstēšana nepalīdzēja, es sapratu, ka iemesls ir sāļu pārpalikums. Baltā plāksne ir nekas cits kā nogulsnes, kas pārklāj visu, ar ko saskaras “cietais” ūdens.

Lasi vēl: Mazāk problēmu nekā ejot uz veikalu: Ātrās medus kūkas recepte

Ir tikai viena izeja – jums ir nepieciešams mīkstināt ūdeni. Mums būs nepieciešama viena pieejama sastāvdaļa, kas ir katrai mājsaimniecei savā virtuvē. Šī ir citronskābe.

Pagatavošanas metode soli pa solim:

Paņemiet plastmasas trauku un ielejiet tajā 5 litrus ūdens.
Ļaujiet šķidrumam ievilkties. Pēc dienas visas kaitīgās vielas pazūd.
Pēc 24 stundām pievienojiet ūdenim ¼ tējk. citronskābe.
Ir svarīgi pagaidīt, līdz pulveris ir pilnībā izšķīdis. Ja iespējams, šim nolūkam varat iegādāties citronus. Viena citrona sula ir aptuveni 5-6 g citronskābes.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no smakas āra tualetē: sena, pārbaudīta un lēta metode

Sēru vēsts pāršalc Latviju: Uz debesu vārtiem devies viens no mūsu izcilākajiem māksliniekiem

Paskābinātais šķidrums palīdz augiem absorbēt augsnē esošās barības vielas. Tādējādi zieda uzturs uzlabojas, un patogēnie mikroorganismi palēnina to augšanu.

Lasi vēl: Es vienkārši nevaru beigt gatavot šo kabaču pīrāgu

Reizi mēnesī laistiet ziedus ar mēslojumu. Un augi atdzīvosies, kļūs zaļi un ziedēs lieliski un regulāri.

Varat arī mīkstināt ūdeni, izlaižot to caur filtru. Tā var būt krūze ar kasetes ieliktni vai caurplūdes filtrs, kas tiek uzstādīts zem izlietnes.

Lasi vēl: Rādu- ko gatavoju viesiem kā pamatēdienu: nepērku dārgus produktus, viss ir vienkārši (parasto kartupeļu neparasta pasniegšana)

Jūs varat laistīt augus ar krāna ūdeni. Galvenais ir ātri un efektīvi neitralizēt hloru. Lai to izdarītu, vienkārši pievienojiet ūdenim 0,5 tējkarotes sodas uz litru ūdens. Rūpīgi samaisiet, un hlors uzreiz iztvaiko.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment