Kā atbrīvoties no smakas āra tualetē: sena, pārbaudīta un lēta metode

Ikviens zina, ka āra tualete ir pilna ar milzīgu skaitu dažādu baktēriju un mikrobu. Tieši tie ir gāzu veidošanās cēlonis. Šīs gāzes pastiprina jau tā nepatīkamo smaku, kas izplūst no tualetes bedres.

Tāpēc, lai atbrīvotos no šīm smakām, vispirms jāiznīcina āra tualetē mītošā mikroflora. Un šajā jautājumā palīdzēs iedarbīgs līdzeklis, kas padarīs tualetes saturu par baktērijām nepiemērotu dzīvotni. Nepatīkamās smakas pārstās izdalīties 24 stundu laikā pēc šī “sprādzienbīstamā kokteiļa” lietošanas, bet efekts saglabāsies apmēram gadu.

Lasi vēl: Nespēju pagūt piepirkt makreles: es jums parādīšu, kā es tās neparasti marinēju. Visi mani draugi jau ir nokopējuši recepti

Kā pagatavot līdzekli āra tualetei

Sastāvdaļas

150 grami dzelzs sulfāta;
100 grami cepamās sodas;
5 litri silta ūdens.

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisām ūdens spainī un ielejam šķīdumu āra tualetes bedrē.

Produkts sāk darboties tajā pašā brīdī, lielākā daļa mikroorganismu iet bojā pirmajās dienās, bet pēc 24 stundām smakas vairs nebūs un gada laikā tā neatjaunosies. Pēc tam vēlreiz jāpagatavo šķīdums un jāielej tualetes bedrē.

Kāpēc nevajag un nedrīkst palīdzēt pieaugušajiem bērniem

Šis līdzeklis ir lēts, taču tā efektivitāte ir lielāka nekā daudziem dārgiem produktiem. Par visām šā risinājuma sagatavošanas sastāvdaļām tev būs jāsamaksā ne vairāk kā 1 eiro.

 

Bet vai tev ir savas receptes, kā cīnīties ar nepatīkamām smakām āra tualetē? Priecāsimies, ja pastāstīsi komentāros un dalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment