Olga Kambala tagad ir vecmāmiņa un viņa ir ļoti priecīga par šo jauno dzīves posmu: mazs bēbītis, pa kuru rūpēties!

 

 

 

Sekotāji bija apmulsuši, ieraugot šo melnbalto kadru ar Kaspara un Olgas Kambalu rokām un jaundzimuša mazuļa pēdiņām, radot jautājumu, vai tiešām viņi ir palaiduši garām jauno pieaugumu Kambalu ģimenē.

Foto: Instagram

Jau pērnā gada nogalē Olga Kambala intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” atklāja, ka drīz viņas ģimenē notiks kaut kas ļoti īpašs. Viņa teica: “Pavasarī mūsu ģimenē notiks paplašināšanās. Es ļoti priecājos par to.”

 

Mums būs mazs bēbītis, ar kuru doties pastaigās, kuru auklēt,»

 

Topošā vecmāmiņa bija ārkārtīgi sajūsmā. Tagad Olga var lepni sevi dēvēt par vecmāmiņu.

Fotogrāfijā redzamās mazuļa kājiņas pieder viņas bijušā dzīvesbiedra dēlam. Tomēr Olga un viņas padēls ir ļoti tuvi, tāpēc Olga ar prieku uzņemas vecmāmiņas lomu un pienākumus. Šķiet, arī Kasparam šis fakts ir pieņemams, un viņš ir gatavs pildīt vectēta pienākumus, kā liecina viņa dalīšanās šajā priecīgajā ziņā “Instagram”.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Žurnāls “Privātā Dzīve” nesen jautāja Olgai, vai viņa un Kasparas plāno kopīgu mazuli. Smējoties, Olga atbildēja: “To jūs uzzināsiet, kad viņš sāks iet skolā, labi?”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment