Ar to apstrādājiet ķiplokus jūnijā, lai tie nedzeltē, nesaslimtu un izaugtu dūres lielumā.

Kā apstrādāt ķiplokus

Ķiplokus vajadzētu izsmidzināt uz lapām, nevis laistīt pie saknes. Fakts ir tāds, ka sērs augos ir mazkustīgs elements. Vecajās lapās tā var būt pietiekamā daudzumā, taču pārnešana uz jaunām lapām notiek ārkārtīgi lēni.

Īsāk sakot, dārzeņu kultūru lapu barošana ar sēru ir vienīgais pareizais risinājums, atšķirībā no daudzgadīgajiem augiem tie nevar gaidīt.

Šodien tiek uzskatīts par labāko mikromēslu “Oracle Sulphur Active”. Tas ir videi draudzīgs, viegli un ātri uzsūcas un novērš sēra deficītu. Tas arī palielina izturību pret slimībām un palielina zaļo masu.

Kas ir svarīgi, audzējot ķiplokus, mikromēslojums ne tikai novērš lapu dzeltēšanu, bet arī ievērojami palielina galvas izmēru. Šīs zāles jau sen ir pieņēmuši profesionāļi, bet kas ir sliktāk dārzniekiem amatieru vidū?

Devas, kad apstrādāt, ko var pievienot pudelei

Orākuls jau darbojas plus 5° C temperatūrā. To atšķaida ar ātrumu 30 ml uz 10 litriem ūdens. Uz melnzemēm un ar organiskām vielām bagātās augsnēs ķiplokus apsmidzina reizi sezonā maija beigās vai jūnija sākumā. Ja augsne ir slikta vai pārāk viegla, apstrādājiet divas reizes ar 2 nedēļu intervālu.

1-2 lapu apstrāde ar sēra preparātiem palīdzēs izaudzēt dūres lieluma ķiplokus.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām 2024. gada aprīlī un maijā būs veiksmes sērija: Tamāras Globas viedoklis

Tie neļaus lapām kļūt dzeltenām, stiprinās imūnsistēmu, pasargās no slimībām un palīdzēs pilnībā absorbēt slāpekli no citiem mēslošanas līdzekļiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment