Ar Toyota hibrīdu dzīve ir viegla

Toyota plašais hibrīda modeļu klāsts piedāvā automobiļus, ar kuriem braukt ir viegli, tiem ir automātiskās transmisijas, tie dāvā klasē zemākas CO2 emisijas un ekspluatācijas izmaksas, tiem nav nepieciešama uzlāde un pats – labākais – braukt ar tiem ir vienkārši lieliski.

Dzīve ar Hibrīdu ir vieglāka

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=l0p6M7u7jEE

Pat ar diviem dzinējiem, braukt ar Hibrīdu ir pavisam vienkārši. Uzzini, kā mēs tos veidojām, lai braukt ar tiem būtu tikpat viegli kā ar tradicionālajiem automobiļiem.

Divkārša jauda, divkāršs prieks

Mūsu Hibrīda modeļiem ir divi dzinēji: viens benzīna, otrs elektriskais. Šie dzinēji darbojas kopā, sniedzot papildu jaudu un griezes momentu tieši tad, kad tas nepieciešams. Un ja Tu vēlies papildu dinamiku, vienkārši nospied Power režīma pogu un izbaudi braucienu.

Inteliģenta jauda, lai kurp vestu ceļš

Kalnup: abi dzinēji dāvā automobilim maksimālu veiktspēju.

Ātruma samazināšana un bremzēšana: sistēma pārstrādā kinētisko enerģiju, uzlādējot akumulatoru.

Apdzīšana: abi dzinēji dāvā automobilim maksimālu veiktspēju. 

Stāvot: abi dzinēji tiek automātiski izslēgti, lai netiktu patērēta enerģija tukšgaitā.

Degvielas ekonomija, kuru spēsi novērtēt

Nav nekāds noslēpums, ka braukšana pilsētā lielākajai daļai automobiļu kāpina izmaksas par degvielu. Hibrīdi neuzvedas kā vairākums auto. Pirmkārt, tie pārstrādā enerģiju, un tiem ir divi dzinēji – viens benzīna, otrs elektriskais – ideāla saderība, kas nodrošina iespaidīgus degvielas patēriņa rādītājus: tikai 3,3 litrus benzīna uz 100 km. Izcila ekonomija, turklāt patēriņu vēl iespējams samazināt, braucot Eco režīmā. Protams, ja Tu vēlies, lai degviela netiktu patērēta vispār, vienkārši izvēlies elektrisko EV režīmu, izturies ar cieņu pret gāzes pedāli, un Tu nepatērēsi ne pilienu degvielas līdz 50 km/h ātrumam.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment