Ar veselīgu humora piedevu – auto vadītāju tipi, kurus pazīstam mēs visi

 

Jaunais vadītājs

Šis cilvēks vēl joprojām mācās braukt vai arī nesen ir ieguvis auto vadīšanas atļauju. Viņš vai viņa nav pārliecināts par braukšanas noteikumiem – gan rakstītajiem, gan nerakstītajiem. Dažkārt šie vadītāji izdara pārsteidzošus “gājienus” uz ceļa, kas liek tavai sirdij salekties. Dažos gadījumos šie cilvēki tieši domā, ka visu par visiem zina labāk, jo tikko ir devušies uz ceļa ar pilnīgi svaigām zināšanām, kas noteikti citiem auto vadītājiem jau sen ir aizmirsušās.

Pagriezienu nerādītājs

Šis cilvēks nesaprot, cik bīstami ir tas, ka viņš neparāda pagrieziena signālu aiz sevis vai sev pretī braucošajām mašīnām. Kā gan viņi sagaida, ka citi braucēji zinās, kur viņš vēlas braukt, ja viņš neieslēdz pagrieziena signālu? Sliktāki par šiem braucējiem ir tikai tie, kuri ieslēdz pagrieziena signālu, bet brauc vienkārši taisni.

“Grīdā spiedējs”

Vienalga, vai gaisma ir zaļa, dzeltena vai pat sarkana, tu zini, ka šis braucējs rīkos pamatīgas sacīkstes, lai pabrauktu tai garām. Šie vadītāji nedomā, ka viņi brauc ātri, ja vien viņu ātrums nav dubultā atļautajam. Dīvainākais ir tas, ka šie cilvēki kaut kā vienmēr tiek sveikā cauri bez sodiem!

car animated GIF

“Bremzētājs”

Sliktāks par grīdā spiedēju ir tikai bremzētājs. Šis vadītājs neapzinās, ka bīstami ir braukt arī zem atļautā braukšanas ātruma – tāpat kā pārsniegt to. Nav nekā sliktāka kā “iesprūst” satiksmē aiz bremzētāja – īpaši tad, ja nav nekādas iespējas viņu apdzīt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “slow driver gif”

Izsalkušais

Šis vadītājs domā, ka visas dienā nepieciešamās piecas maltītes viņš var apēst mašīnā. Ne brokastis, ne pusdienas, ne vakariņas nav pilnīgas, ja mašīnā nav izmētāts viss, kas no tām ir palicis pāri. Viņiem vienmēr uz stūres ir tikai viena roka, kamēr otra stūķē sejā burgeru.

Lasi vēl: Autovadītājs ietriecas stāvošā transportlīdzeklī un atstāj neticami rupju zīmīti tās īpašniekam

Attēlu rezultāti vaicājumam “eating while driving gif”

Drukātājs

Neskatoties uz to, ka tas ir ļoti bīstami, tas ir arī pretlikumīgi. Šis vadītājs vienmēr novirzās no ceļa un brauc pāri apzīmējumu līnijām, jo cenšas atbildēt uz katru “svarīgo” ziņu, kas noteikti nevar pagaidīt.

driving animated GIF

Izpildītājs

Mēs visi kādreiz esam iejutušies šī auto vadītāja lomā – tu nevari izvairīties no tā, ka izbļausties, dziedot līdzi savam mīļākajam singlam. It īpaši tad, ja mašīna ir pilna ar taviem draugiem.

justin bieber animated GIF

Dusmīgais

Šo vadītāju nokaitina pat visnenozīmīgākās lietas. Viņš kļūst dusmīgs par visu, sākot ar sauli, kas spīd acīs, turpinot ar brīdinājuma signālu no kādas mašīnas, kas brauc pilnīgi citā virzienā, un beidzot ar bremzēšanas gaismām, kas ir redzamas viņam priekšā. Nav nekas, ko tu varētu izdarīt, lai nomierinātu šo cilvēku.

Skaistuma karaliene

Iespējams, viens no trakākajiem gadījumiem – sieviete, kura ir izdomājis pabeigt savu sakopšanās sesiju mašīnā. Šeit vairs pat nav ko piebilst.

Attēlu rezultāti vaicājumam “putting on makeup in car gif”

Briesmīgais parkotājs

Vai nu šis cilvēks neatstāj tev pietiekami daudz vietas, lai tu varētu noparkoties, vai arī aizņem divarpus vietas tā vietā, lai aizņemtu tikai vienu. Kad vienkārši centies nokļūt savā galapunktā, šie ir vieni no kaitinošākajiem vadītājiem.

Attēlu rezultāti vaicājumam “bad parking gif”

“Kretīns”

Šis ir cilvēks, no kura ir jāuzmanās visiem auto vadītājiem. Tas ir agresīvs braucējs, kurš neņem vērā nevienu citu mašīnu, domājot, ka ceļš pieder viņam. Viņš dara visu augstāk minēto – nerāda pagriezienus, parkojas, kur un kā ienāk prātā, gāzē, ēd un apšauba citu vadītāju braukšanas prasmes.

Saistīts attēls

Avots: theodysseyonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment