Armēņu draugs iemācīja marinēt ārkārtīgi sulīgu šašliku. Dvēseliska recepte

Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.

Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.

Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu

Armēņu šašliks

Sastāvdaļas:

5 kg cūkgaļas kakla karbonāde

4 sīpoli

150 ml ūdens

Nedaudz maltu melno piparu

Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas

 

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim

COMMENTS

Leave a Comment