Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargi steidz pārbaudīt transportlīdzekļus: no 1.jūlija arī šiem ir nepieciešama OCTAby Sandra Vīgante
- Kā atpazīt, ka tavs Sargeņģelis patiesībā ir tev blakus: “Deviņas pazīmes, kas liecina par viņa klātbūtni!”by Rinalds Bergmanis
- Anglijā dzīvojoša pensionāre atklāj, kādu pensiju saņem un vai plāno atgriezties Latvijāby Rinalds Bergmanis