Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Dārznieks Dāvids atklāj, kādas ir viņa iecienītākās kartupeļu šķirnes un kā tie pareizi jāstāda (video)by Laura Blūma
- Neko nestādiet šajā dienā – Mēness kalendārs dārzniekiem no 7. līdz 13. aprīlimby Anete Vītola
- Manā mājā var staigāt pat baltās zeķēs, jo es, mazgājot grīdu, pievienoju šo lielisko līdzekliby Oskars Andersons