Ārsti bija šokā par šiem dvīņiem. Lūk, kā viss beidzās!

Sievietes ārsts ieteica viņai nesatraukties pirms laika un ļaut dabai izdarīt visu, kas tai nepieciešams. Taču kura māte gan varētu šādā gadījumā palikt mierīga? Pēc 28 grūtniecības nedēļas sieviete pavadīja 35 dienas slimnīcā, lai cīnītos par savu bērnu dzīvību. Dzemdību laikā tika veikts ķeizargrieziens. Līdzko mediķi ieraudzīja nabassaites, telpā iestājās pilnīgs klusums.

Abas nabassaites bija cieši savijušās un izskatījās pēc sapītas bizes. Grūti bija saprast, kā meitenes vispār spēja izdzīvot. Taču tas nebūt vēl nav viss.

Dvīņi piedzima priekšlaicīgi, būdami vēl pavisam mazi un vārgi, taču, paldies Dievam, pilnībā veseli! Ārsti bija izvēlējušies vislabāko momentu, kad griezt vaļā mātes vēderu, jo gadījumā, ja būtu gaidītas vēl pāris stundas, sapinušās nabassaites būtu meitenītes vienkārši nogalinājušas.

Lasi vēl: Vecāki bija šokā, ieraugot, ko viņu divgadīgie dvīņi dara naktī (+ VIDEO)

Neskatoties uz to, ka bērniem nebija nepieciešami inkubatori, meitenes tik un tā atradās intensīvās terapijas nodaļā. Gan vecāki, gan ārsti nebeidza bažīties par mazajām dvīnītēm, jo pastāvēja ļoti liels risks, ka viņas neizdzīvos. Taču paskatieties uz šīm divām mazajām princesītēm šobrīd! Rezultāts tiešām bija tā vērts!

Hārperei un Kleo pašlaik ir astoņi gadi. Viņas ir labākās draudzenes, pat neskatoties uz to, ka viņām ir pilnīgi atšķirīgi raksturi. Tagad, protams, meitenes nevar atcerēties, cik grūti viņām nācās piepūlēties, lai vispār atrastos šajā pasaulē.

Šīs divas meitenītes ir tiešām viens liels brīnums.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment