Alumīnijs ir neirotoksisks smagais metāls, kam ir vairāki veidi, kā tas iedarbojas uz smadzenēm.
Ja mēs izmantojam alumīnija foliju gatavošanai, tad jāatceras, ka, uzsildot to karstā temperatūrā, tā atstāj daļu metāla ēdienā, ko tu gatavo.
Arī uzglabāšanas procesā alumīnija folija ir ilgstoši piesaistīta ēdienam, kas padara to neveselīgāku.
Lasi vēl: Izmantojot tikai alumīnija foliju, viņš ietaupa simtiem eiro uz siltuma rēķina; Ģeniāla ideja
Pamatojoties uz vairākiem medicīniskiem pētījumiem, alumīnijs ilgtermiņā var atstāt ļoti negatīvu iespaidu uz veselību, ieskaitot garīgu pagrimumu, līdzsvara zudumu, koordinācijas un atmiņas pasliktināšanos.
Ar šo smago metālu ir saistīta arī Alcheimera slimības attīstība!
Tieši tādēļ eksperti iesaka gatavošanas procesos neizmantot alumīnija foliju. Tā vietā ieteicams izmantot stikla traukus vai porcelānu.
Avots: gofitstayfit.com
Tevi noteikti interesēs
- Mājas kūka ar magonēm un riekstiem – gards deserts no vecāsmātes recepšu grāmatasby Anete Vītola
- “Diemžēl no kāda pakalpojuma nācies atteikties.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejama viena opcijaby Sandra Ločmele
- Mazgājam grīdas ar melno tēju – iepriecinošs rezultāts ar interesantu metodiby Anete Vītola