Ārsti ir šokā – dzerot šo dzērienu, piecu dienu laikā iespējams izārstēt diabētu!

Vīrietis sāka ievērot noteikto režīmu, regulāri lietoja insulīnu, bija fiziski aktīvs, nodarbojās ar sportu. Pēc kāda laika viņa stāvoklis tikai pasliktinājās. Viņa vispārējais veselības stāvoklis pasliktinājās, jo ikdienā bija nepieciešams uzņemt ļoti daudz medikamentu. Saprazdams, ka tālāk tā vairs nevar, Jaunā gada naktī viņš nolēma uzsākt janu lappusi savā dzīves grāmatā un ķerties pie daudz dabīgākiem līdzekļiem.

Viņš noskatījās kādu raidījumu televīzijā, kurā tika stāstīts par svaigu produktu lietošanu. Uzsākot ievērot raidījumā minēto diētu, vīrietis sajutās daudz labāk, un viņa cukura līmenis asinīs sāka krist, sasniedzot līdz šim rekordzemu skaitli – 5! Rezultātā vīrietim vairs nebija jālieto insulīns, kritās svars, un uzlabojās veselības stāvoklis.

Vien 25 dienu laikā viņš zaudēja 11 kg, un svars turpināja samazināties. Pēc četriem mēnešiem viņš kļuva par gluži jaunu cilvēku, kurš bija zaudējis 20 kg un samazinājis savu cukura līmeni tik tālu, ka nebija vairs nepieciešams lietot insulīnu.

Lasi vēl: Vai tev draud diabēts? Pirkstu tests sniegs atbildi minūtes laikā!

Lai pagatavotu šo brīnumlīdzekli, būs nepieciešami:

2 banāni;

2 āboli;

5 kivi;

sauja kāpostu;

½ litrs ūdens.

Pagatavošana:

Lieciet visas sastāvdaļas blenderī un jauciet tik ilgi, līdz iegūta viendabīga masa. Šādu kokteili nepieciešams dzert katru dienu. Ieteicams šo kokteili dzert tukšā dūšā no rītiem – uzreiz pēc pamošanās. Dzert to nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas. Ja ievērojat šo diētu, iesakām uzturā lietot arī svaigus augļus vai to salātus un tunci, jo to sastāvā ir B12 vitamīns, kas ir ļoti noderīgs organismam. Ēdot augļus un dārzeņus, nemitīgi jutīsieties sāti, jo kuņģis būs nodarbināts ar to sagremošanu.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment