Astotajā dzimšanas dienā puiku piesēja pie koka un aizdedzina – prātam neaptverama nežēlestība

Robijs Midltons viņa 8 dzimšanas dienā tika piesiets pie koka, apliets ar benzīnu un aizdedzināts. Par spīti nežēlīgajām sāpēm, viņš bija spējīgs aizslāt līdz mājām, uguns bumbas izskatā, un sakņupt uz ielas pretī savai mājai, kad viņu pamanīja viņa māte, kura tik tikko viņu spēja atpazīt.

 

boy84

Pāris dienas pirms aiziešanas no šīs dzīves viņš ierakstīja video, kurā stāsta par savu uzbrucēju un kā tas viss notika.

Robijs bija izvarots tajā pašā mežā un to izdarīja tas pats uzbrucējs. Liktenīgajā dienā, kad bija Robija dzimšanas diena, viņš devās cauri mežam aiz savas mājas, lai satiktu draugu un dotos uz pidžamu ballīti. Tad tas notika. Viņu sagrāba, piesēja pie koka, aplēja ar benzīnu un aizdedzināja. Vienīgais, ko liesmas nebija skārušas, bija pēdu apakšas.

boy83

Ārsti teica, ka viņš neizdzīvos, bet, pateicoties 150 operācijām un neskaitāmām ādas transplantācijām, viņš spēja būt uz šīs pasaules mazliet ilgāk. Vēlāk viņš mazliet vairāk atguvis spēkus, nosauca savu uzbrucēju- 13 gadīgo kaimiņu, Donu Kollinsu.

Viņš tika aizturēts, bet bez nekādu pierādījumu esamības, viņš tika atbrīvots.

“Kas bijis- bijis. Tas viss ir pagātnē un tur tas arī jāatstāj,” mēdza teikt Robijs, pārsteidzot visus ar savu optimismu. Viņš pat flirtēja ar māsiņām un vāca ziedojumus citiem apdegumu pacientiem.

boy82
Nežēlīgais uzbrucējs, Dons

Kamēr Robijs cīnījās par savu dzīvību, Dons gāja pa noziedzības ceļu. 16 gadu vecumā viņu aizturēja par kāda puisīša izvarošanu. Tad Robijs nolēma, ka ir jāatklāj visa patiesība par to, ka viņš arī tika izvarots un Dons viņu bija mēģinājis apklusināt.

Donam tika piespriests 40 gadu ilgs cietumsods, neskatoties uz to, ka padarītā nozieguma laikā viņam bija tikai 13 gadi. Beidzot Robija ģimenei pienāca taisnības brīdi, lai gan pats Robijs jau dusēja mūžīgajā miegā.

boy8

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment