Astroloģe Vasilisa Volodina paziņojusi, ko katrai zvaigznāju zīmei gaidīt 2021. gada martā

Astroloģe Vasilisa Volodina padalījusies ar prognozēm, ko katrai zvaigznāja zīmei gaidīt 2021. gada martā.

Aunu dzīvē beidzot norims saspringuma periods. Viņi varēs vairāk laika velīt sev un līdz 20. martam izbaudīt mieru. Pēc tam viņi var atkal pasaulei paziņot par sevi. Viņiem nevajag ļauties nevajadzīgai jezgai, marta periods jāpavada klusām.

Vērši februārī varēja saskarties ar neatrisināmu uzdevumu, kurš viņiem radīja ne mazums galvassāpju. Toties marts to aizstās ar jaunu uzdevumu. Šīs zvaigznāja zīmes pārstāvjus nodarbinās jautājums par peļņas gūšana atbilstoši iepriekšējā mēnesi ieguldītajām pūlēm.

Dvīņus sagaida aktīvs periods. Enerģija pietiks gan biznesam, gan sportam. Dvīņi gribēs koriģēt vecos plānus un atradīsies sarežģītas izvēles priekšā. Pieņemt pareizo lēmumu palīdzēs papildus informācija vai eksperta padoms, kuru nevajadzēt atstāt novārtā.

Vēžiem pirmais pavasara mēnesis atvērs jaunus horizontus. Viņiem vajadzētu izvairīties no pasaulīgām lietām un tā vietā koncentrēties uz garīgiem jautājumiem. Vēžiem visas savas darbības vajadzētu izvērtēt, ņemt vērā to, kādu labumu no tā iegūst sabiedrība, pasaule un cilvēce.

Lauvas mēģinās izkļūt no krīzes, kurā paši sevi nesen bija iedzinuši. Iespējams, izeja no tās pagaidām nav acīm redzama, bet izeja noteikti ir. Nepieciešams atlikt malā daļu lietu, kuras uzņēmāties uz sevi, bet no tām, kas atņem spēku un enerģiju, vispār jāatsakās. Pēc 20. marta dzīve ievērojami sakārtosies.

Jaunavas smelsies iedvesmu un pozitīvas emocijas savā mīļotajā cilvēkā. Tomēr Jaunavām nevajadzētu mēģināt savest kārtību mīļotā cilvēka lietās, kuras šķiet pārāk neorganizētas. Pašlaik nav labākais laiks lekcijām vai citu audzināšanas mēru pielietošanai. Jaunavas var vai nu pieņemt šo haosu vai attālināties no tā.

Svariem martā ieteicams kārtīgi pievērst uzmanību veselībai un ieklausīties tajos signālos, ko dod organisms. Šīs zvaigznāja zīmes pārstāvji realitāti var uztvert no estētikas perspektīvas, tāpēc arī tādus vārdus kā “bilirubīns” vai “kolonoskopija” viņi uztvers visnotaļ estētiski.

Skorpioniem, kas ir pieraduši pie spēlēm, šajā mēnesi nevajadzētu iekrist galējībās. Vecākiem nevajadzētu aizmirst par to, ka bērni ir viņu atspulgs un pirmām kārtām atveidos viņu uzvedību, vērojot, vai viņi nav snieguši nepareizu piemēru. Toties mīlestības plānā šis mēnesis atnesīs nebijušas romantiskas perspektīvas.

Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, Strēlnieka ģimeni martā stiprinās ikdienas problēmas. Visu mājinieku uzmanība sakoncentrēsies uz nelielu, bet spilgtu notikumi, kas sapulcinās ap sevi tuviniekus.

Mežāzim nepieciešams mesties ar galvi dzīvē, iepriekš ne par ko neaizdomājoties, jāļaujas notikumu straumei. Kāda iepazīšanās mēneša pirmajā pusē var būt ļoti svarīgi un var palīdzēt garīgi pilnveidoties. Bet no nejaušas iepazīšanās marta beigās gan vajadzētu piesargāties, jo pastāv risks sastapties ar krāpniekiem.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Ūdensvīra dzīvē jau sākušās svarīgas pārmaiņas un jau nozīmēti jauni mērķi. Marts šajās lietas atnesīs vien jaunas precizitātes. Jābūt gatavam tam, ka pavasara sākumā būs neparedzēti tēriņi.

Zivis pirmajā pavasara mēnesī atradīsies uzmanības centrā. Zivis būs lieliskā formā un viegli demonstrēs savus talantus. Vismazāko sīkumu Zivis būs gatavas izrādīt publiski, tomēr šāda pieeja radīs lielu emocionālu piepūli.

 

Arī interesanti: Pāvels Globa atklāj, kuros gados dzimušajiem 2021. gads sola veiksmi, kuriem – neražas

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • […] Arī interesanti: Astroloģe Vasilisa Volodina paziņojusi, ko katrai zvaigznāju zīmei gaidīt 202… […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētbirzs</cite>

    Ar ašiem soļiem tuvojas siltais pavasaris. Ziema jau iet uz beigām. Tik vietām ir vēl saglabājies ziemas aukstums. Pavasarī daba mostas, dzīvība plaukst un zeļ. Pavasaris ir gada cerīgākais un optimistiskākais gadalaiks. Tik diemžēl šogad mūs apbēdina kovid-19 (covid-19) pandēmija. SARS-CoV-2 vīruss negrib piekāpties. Lai arī kovid-19 sērga kopš 2020. gada 13. marta plosās mūsu mīļajā latvju zemītē, tomēr nepadosimies panikai un saglabāsim sirdī mieru. Ievērosim visus ārkārtējā stāvokļa ierobežojumus. Ievērosim profilaktiskos drošības pasākumus. Lieki nepulcēsimies. Lietosim higiēniskās sejas maskas. Mazgāsim rokas ar ūdeni un ziepēm. Dezinficēsim rokas. Ieturēsim 2 metru distanci cits no cita. Raudzīsimies ar cerību nākotnē. Vairosim pozitīvo enerģiju sev apkārt. Atvērsim savā mājoklī logu, lai ielaistu Dabas Mātes dievišķo enerģiju tajā. Uzvilksim kaklā pīlādžogu krelles. Iedegsim uz galda zaļu svecīti par godu Dabas Mātei. Lūgsim Dabas Mātes svētību ar sirdi un dvēseli. Dabas Māte ir mūsu mīļotā Dieviete. Viņa ir mūsu Radītāja. Mēs esam viņas bērni. Dabas Māte nekad nepametīs mūs nelaimē. Viņa vienmēr mūs uzklausīs un atbalstīs. Dzīvosim ar ticību sirdīs. Lai ticība Dabas Mātei kalpo mums par bruņām un vairogu! Lai Dabas Māte svēti katru no mums, kas viņai tic! Lai Dabas Māte pasargā mūs no ļauna!
    Ar Dabas Mātes bezgalīgo viedumu, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #ticība #rituāli #lūgšanas #buršanās #saticība #drošība #miers #svētbirzs

Leave a Comment