Video: Golfa zvaigzne Taigers Vudss iekļuvis smagā autoavārijā – situācija ir nopietna

Golfa megazvaigzne otrdienas rītā (pēc vietējā laika) Losandželosas dienvidos iekļuvis nopietnā autoavārijā. Viņa automašīna vairākas reizes apgāzās. Glābējiem Vudsu nācās izgriezt no drupām. Viņi ar cirvi sasita vējstiklu!

Ugunsdzēsības nodaļas pārstāvis par Vudsu sacīja:

Viņš ir stabilā stāvoklī, bet viņam ir nopietnas traumas.” Sportists ieradās klīnikā – ārkārtas operācija!

 

Policists Karloss Gonzaless bija viens no pirmajiem, kurš ieradās negadījuma vietā: “Es vaicāju viņa vārdu. Viņš teica: “Es esmu Taigers.” ”

Tātad Vudss bija pie samaņas. Bet: “Viņš nevarēja stāvēt kājās bez palīdzības,” sacīja glābējs Gonsaless. “Mēs viņu uzvilkām uz nestuvēm.”

Karloss Gonsaless uzreiz pēc negadījuma runāja ar Vudsu: “Viņš bija pretimnākošs, skaidrs un mierīgs. Likās, ka viņš nav noraizējies. Bet tas notiek daudz ar negadījumu upuriem. Tas ir šoks stāvoklis”
Vudss vienkārši “priecājās, ka ir dzīvs”, sacīja Gonsaless.

Vudsa ilggadējais aģents Marks Šteinbergs (53) laikrakstam “Golf Digest” apstiprināja, ka Vuds ir guvis “daudzkārtējas kājas traumas”.

Laikraksts “Los Angeles Times” ziņo: divi kāju lūzumi. Arī sasista potīte. “CNN” sacīja, ka tie varētu būt atvērti kāju lūzumi.

Lasi arī: Šajās trīs zvaigznāju zīmēs dzimušajiem 2021. gada martā lemts laimēt naudu u.c. prognozes 

 

Avārija notika uz ceļa, aptuveni 40 kilometrus uz dienvidiem no Losandželosas centra. Citi transportlīdzekļi negadījumā netika iesaistīti. Vudss, kas devās uz ziemeļiem, automašīnā atradās viens pats. Kāpēc viņš zaudēja kontroli pār transportlīdzekli, vēl nav skaidrs. Pēc policistu domām, Vudss brauca pārāk ātri.

Bet īpaši dramatiski: automašīna pat tika izmesta uz pretējo joslu! Uz asfalta sānslīdes pēdas nebija redzamas. Automašīna ietriecās apmalē un kokā!

 

Policists un pirmais glābējs uz vietas Gonsaless: “Drošības josta un viņa automašīnas dizains, iespējams, izglāba viņa dzīvību.”

Negadījuma vieta atrodas uz slīpa ceļa. Ātruma ierobežojums tur: 45 jūdzes stundā (ekvivalents 72 km / h). Bet daudzas automašīnas brauc pārāk ātri.

Atbildīgais šerifs Alekss Villanujeva:

Šajā apgabalā bieži notiek nelaimes gadījumi. Laika apstākļiem negadījumā nebija nozīmes.  Līdz šim nav arī pierādījumu par zāļu, narkotiku vai alkohola lietošanu,” norāda šerifs.

 

Negadījuma automašīna ir 2021. gada Genesis GV80. Šis ir pirmais Hyundai luksusa zīmola Genesis apvidus automobilis, kas nedēļas nogalē Kalifornijā rīkoja īpašu turnīru. Sporta zvaigznei bija iedota automašīna.

Lūk VIDEO:

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment