Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuras visbiežāk nenodzīvo ilgāk par 60 gadiem

Strēlnieks

Saskaņā ar statistiku, Strēlnieki dzīvo līdz 69-73 gadiem, un viņiem ir ārkārtīgi novājināta imunitāte. Viņi bieži cieš no muskuļu un skeleta sistēmas, sirds un asinsvadiem.

Turklāt paši Strēlnieki nerūpējas par savu veselību un pakļauj sevi riskiem. Šāda viņu neuzmanība ievērojami saīsina šīs zodiaka zīmes pārstāvju mūžu.

Viņiem nav sveša ekstrēma izklaide, pastāvīgs risks, nelabvēlīgas situācijas. Skaidrs, ka cilvēks, kurš nevērtē savu dzīvību un veselību, diez vai būs ilgmūžīgs.

LASI VĒL: 6 lietas, uz kurām nevar ekonomēt sievietes 50+, lai nepārvērstos par vecu veceni

Skorpions

Tāpat astrologi Skorpionu īsajā mūžā ieskaita “līderu” trijniekā. Skorpionu vīrieši dzīvo vidēji līdz 63 gadiem, bet sievietes vēl mazāk – līdz 62.

Ļoti bieži Skorpionu kaišu un nepatikšanas cēloņi ir saistīti ar viņu pārmērīgo emocionalitāti, negatīvajām emocijām, kas burtiski uzvelk visu spēku un enerģiju no šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Skorpioniem bieži tiek diagnosticēti psihosomatiski traucējumi. Tāpēc astrologi iesaka viņiem mērenu degsmi, ierobežot temperamentu un ļoti rūpīgi un rūpīgi uzraudzīt savu veselību.

Starp citu, tas attiecas ne tikai uz Skorpioniem. Prot mierīgi uztvert visas neveiksmes, katrā mirklī pamanīt skaistumu un prieka iemeslus.

Ir zināms, ka visas slimības izraisa nervi, un nervu šūnas neatjaunojas. Tāpēc nesaīsiniet savu dzīvi. Kā saka, dzīvo un esi laimīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment