Astroloģiskā prognoze 2024. gadam: kas sagaida katru no zvaigznāju zīmēm

Runājot par naudu, šobrīd visvairāk veiksies Mežāžiem un Dvīņiem. Neskatoties uz to, ka tev ļoti patīk stabilitāte un stereotipi, šogad atklāsi jaunus virzienus naudas pelnīšanā. Ļoti labs laiks, lai jūs uzkrātu ievērojamu kapitālu. Taču Vēžiem vajadzētu būt uzmanīgākiem, piesaistot citu cilvēku līdzekļus.

Tomēr tavā dzīvē šajā ziņā nerentablas sadarbības tiks apvienotas ar ienesīgām. Pārbaudiet visus sadarbības nosacījumus, racionāla pieeja tiem dos iespēju izdarīt pareizo izvēli.

Mīlestības attiecības šogad ūdens zīmēm būs ļoti veiksmīgas. Vēzis, Skorpions un Zivis būs apveltīti ar lieliskām iespējām satikt partneri ilglaicīgām un stabilām attiecībām. Turklāt tieši šo zīmju sievietes šajā ziņā saņems lielāku veiksmi. 23. februārī – 10. martā, 25. jūnijā – 11. jūlijā, 26. oktobrī – 11. novembrī dzimušajiem paveiksies daudz vairāk nekā citiem.

Ja jau esat pārī, tad šis gads pāri pacels jaunā līmenī, jūs gaida kopīgi sasniegumi, plānu īstenošana un veiksmīgas kopīgas aktivitātes. Bet Svariem, Dvīņiem un Vēršiem šogad būs iespēja iekarot visu romantiku, flirtu un kaislību. Jūsu dzīvē ienāks ļoti spilgtas attiecības, un esošās attiecības būs vērstas uz vieglumu un patīkamiem brīžiem. Negaidiet no attiecībām šogad stabilitāti, izbaudiet tās.

Lasi vēl: “Kārtis tiks atvērtas 20. janvārī” Svetlana Dragana devusi prognozi 2024. gada sākumam — gada pirmā puse būs dinamiskākā

Šogad jāceļo Dvīņi, Strēlnieks un Ūdensvīrs. Jūsu zīmes tagad būs vairāk vērstas uz mobilitāti. Rūpīgi sagatavojieties atvaļinājumam februāra-marta periodā, īpaši, ja tas saistīts ar ceļojumiem uz ārzemēm, šajā laikā gaidāmas valūtas kursa svārstības, kas nozīmē, ka atvaļinājumam nāksies tērēt vairāk, nekā plānojāt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment