Horoskops 2024: kurām zodiaka zīmēm Pūķa gads sola bagātību, panākumus un mīlestību?

Pūķis ir ugunīgs radījums, kas uzkrāj iespaidīgu enerģijas daudzumu un simbolizē pārmaiņas un spēku. Tas viss ietekmēs cilvēku dzīvi. Gads solās būt radošumam un dažādām inovācijām piemērots laiks.

Ķīnā un citās austrumu valstīs Pūķis kā gada simbols ir saistīts ar veiksmi, labklājību un lieliem panākumiem. Austrumos pūķis tiek uzskatīts par spēcīgu un burtiski piepildītu ar enerģiju radījumu. Gada simbolam ir pārsteidzoša spēja kontrolēt dabas parādības, tostarp lietu un vēju, un tas var labvēlīgi ietekmēt ražu. Turklāt tieši Pūķis kā gada simbols var nest labklājību visai pasaulei.

Katram gadam ir savs konkrēts simbols ne tikai radījuma formā, bet arī kāds konkrēts elements: zeme, uguns, koks, ūdens vai metāls. Cikls ir 60 gadi. Pēc viņa teiktā, 2024. gads ir Koka Pūķa gads. Pēdējo reizi gads zem šī simbola tika svinēts 1964. gadā. Koksne ir viens no elementiem, kas simbolizē dinamisku izaugsmi.

Pūķa gada simbola enerģija šīs īpašības tikai pastiprina. Zaļā krāsa simbolizē iedvesmojošas pārmaiņas, harmoniju un labklājību. Tātad var apgalvot, ka Zaļais koka pūķis kā gada simbols patiešām ir laimīga sakritība un ļoti laba zīme 2024. gadam.

Tāpēc gads ir ideāls, lai līdzsvarotu un harmonizētu gan savu iekšējo stāvokli, gan dažādas dzīves jomas. Piemēram, Pūķis palīdzēs jums izkļūt no konfliktiem ar pretējo dzimumu, atrast līdzsvaru starp darbu un ģimeni, pārstāt koncentrēties uz naudu vai, tieši otrādi, sāks pret to izturēties ar cieņu un novērtēt to (atkarībā no jūsu pašreizējās attieksmes).

Pūķis pavērs daudz iespēju, kuras ir vērts izmantot.
Gads spēs nest pārmaiņas tajā, kas ir saistīts ar ģimeni un personīgo dzīvi. Tiem, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, ir visas iespējas viņu satikt 2024. gadā, iegrimstot jaunā, iedvesmojošā un kaislīgā romantikā. Gada simbola pozitīvo enerģiju varēs sajust arī tie, kuri jau ir attiecībās vai laulībā – tā izpaudīsies harmonijas un laimes formā.

Auns. 21. marts – 20. aprīlis

Gads finansiāli būs ļoti veiksmīgs, pavasarī pavērsies iespējas papildus nopelnīt. Auns sajutīs spēka un enerģijas pieplūdumu. Viņi var paļauties uz tuvinieku un draugu atbalstu ne tikai vārdos, bet arī darbos. Pavērsies arī personīgās izaugsmes iespējas.
Gads labvēlīgs randiņiem un paziņām, īpaši jūlijā. Šajā mēnesī Venera šķērso jūsu mīlestības māju. Taču laulības attiecībās var rasties grūtības gada otrajā pusē, tāpēc neaizraujies, esi nosvērts savos lēmumos un uzmanīgs vārdos.
Gada nogalē Auns piedzīvos draudzīgu atmosfēru darbā un saņems palīdzību no kolēģiem un priekšniekiem.

Vērsis. 21. aprīlis – 21. maijs

Gads paies personīgās izaugsmes zīmē. Palielināsies ambīcijas un vēlēsies uzlabot savu profesionalitāti. Jums ir garantēts labs garastāvoklis un nelokāms optimisms no janvāra līdz jūnijam. Būsi izlēmīgs un atbildīgs visos jautājumos. Šī ir lieliska iespēja jums izveidot jaunas un ļoti ietekmīgas paziņas.
Vasara ir labvēlīgs laiks ģimenei un sirsnīgām lietām. Veneras tranzīts caur ceturto māju nesīs savstarpēju sapratni ar mīļajiem un daudzu jautājumu atrisināšanu. Mājā valdīs sirsnīga gaisotne, varēsiet vienoties ar bērniem un risināt uzkrātās problēmas.
Pievērsiet uzmanību savai veselībai. Pārbaudes veikšana ir labākais lēmums gada otrajā pusē.

Dvīņi. 22. maijs – 21. jūnijs

Dvīņiem gads būs dinamisks un daudzpusīgs. Saturns ir iekārtojies karjeras mājā uz visiem 12 mēnešiem, tas liecina par zināmām grūtībām biznesā, svarīgas lietas var beigties.
Pirmajā pusgadā ģimenes mājā koncentrēsies arī ļaunās planētas. Strīdi un konflikti var rasties, kā saka, no zila gaisa. Taču, sākot ar augustu, situācija mainīsies pretējā virzienā, un mājā valdīs miers.
Vasara dos jums enerģiju. Šis ir lielisks laiks, lai atrastu jaunus kontaktus un aktivitātes. Stresam un pārslodzei ir kumulatīva ietekme, un tas galu galā var izraisīt visa veida nepatikšanas. Tāpēc rudenī svarīgi darba procesus mijas ar atpūtu.

Vēzis. 22. jūnijs – 22. jūlijs

Vēžiem 2024. gads ir atbildīgas izvēles periods. Gada sākums un līdz maijam ir laiks, lai stiprinātu sociālos sakarus, veidotu jaunas paziņas, uzlabotu attiecības ar domubiedriem vai kolektīvu. Šis ir labs gads karjeras izaugsmei, taču neaizmirstiet, ka daudz kas ir atkarīgs no tavām komunikācijas prasmēm.
Nelabvēlīgi brīži var gadīties arī ģimenes lietās. Iespējami strīdi un nesaskaņas ar vecākiem.
Jūlijs sola peļņas pieaugumu, pateicoties gada sākumā veiktajām pūlēm. Rudens ir labvēlīgs pašattīstībai, būsi spēka un enerģijas pilns. Neignorējiet savas emocionālās vajadzības.

Lauva. 23. jūlijs – 23. augusts

Gads būs ļoti darbīgs. Janvārī sagaidāmas grūtības ar finansēm, svarīgi neiesaistīties apšaubāmos piedzīvojumos un netērēt naudu tāpat vien. Noslēdzot darījumus, ir svarīgi ievērot piesardzību. Taču pozitīvas emocijas attiecībā uz ģimeni sniegs Veneras tranzīts janvāra beigās un februāra sākumā. Šis ir vispiemērotākais laiks attiecību nodibināšanai ar mīļajiem, precībām un līgumu slēgšanai ar uzticamiem partneriem.

Lasi vēl: “Kārtis tiks atvērtas 20. janvārī” Svetlana Dragana devusi prognozi 2024. gada sākumam — gada pirmā puse būs dinamiskākā

Lasi arī: Es vairs nepērku skābo krējumu: no 1 litra piena pagatavoju savu krējuma mazāk nekā stundas laikā

Aprīlis ir labvēlīgs ceļojumiem un atpūtai, lai smeltos spēkus.
Darbā Lauvas tiks novērtētas, jūsu profesionalitāte būs pieprasīta, un to atzīmēs jūsu vide un priekšnieki.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment