Horoskops 2024: kurām zodiaka zīmēm Pūķa gads sola bagātību, panākumus un mīlestību?

 

Jaunava. 24. augusts – 23. septembris

Smaga darba un ieguldījumu gads. Gada sākumā parādīsies brīnišķīgas iespējas paplašināt savu redzesloku, vai tā būtu iestāšanās augstskolā, akadēmiskā grāda aizstāvēšana vai vienkārši ceļošana. Pirmais pusgads ir labvēlīgs darbam un sevis pilnveidošanai. Bet neaizmirstiet, ka šajā periodā pret jums ir iespējamas tenkas un apmelojumi. Atslābinies.
Padoms Jaunavām: no jūlija līdz septembrim biežāk izrādi savu individualitāti un pašapziņu. Jūsu runas prasmes būs vislabākās! Rudens nesīs finansiālu stabilitāti.
Novembris tavā dzīvē ienesīs jaunas aizraušanās, vaļaspriekus un romantiskas attiecības ar nākotnes izredzēm.

Svari. 24. septembris – 23. oktobris

Sadarbības un harmonijas gads ģimenes attiecībās. Tās sākums ir labvēlīgs jebkuriem naudas darījumiem. Iepazīšanās būs labvēlīga, īpaši biznesa sfērā. Spēcīgākā vieta, kur īstenot visa gada garumā, ir partnerattiecības. Svarus sagaida izdevīga sadarbība, tavi biznesa partneri kļūs par domubiedriem un palīdzēs realizēt idejas.
Vasara atnesīs neplānotus izdevumus, esi uzmanīgs savos izdevumos. Taču rudenī finanšu lietas uzlabosies. Rudens nesīs veiksmīgu biznesa sadarbību ar tiem, kam ir kopīgas intereses un vērtības. Ir noderīgi veidot sakarus ar kolēģiem un priekšniekiem, lai gada beigās saņemtu atbalstu un palīdzību.

Skorpions. 24. oktobris – 22. novembris

Ģimenes labklājības gads. Tās pirmā puse nesīs veiksmi partnerattiecībās – gan lietišķās, gan personīgās. Savstarpēja sapratne, labas attiecības, kopīgi plāni un mērķi, ko iespējams realizēt – viss, kas iepriecinās Zaļā Koka Pūķa gadu. Arī šajā periodā jūs varat satikt savu nākamo dzīvesbiedru.
Skorpioniem būs ievērojams motivācijas pieaugums jaunu projektu uzsākšanai. Bet ir vērts atcerēties, ka ienaidnieki neguļ: var aktivizēties slepenie ļaundari.
Rudens ir labvēlīgs karjeras izaugsmei. Izmantojot jaunus projektus un jaunas perspektīvas, jūs paaugstināsiet savu pašcieņu un nostiprināsit savas pozīcijas komandā.

Strēlnieks. 23. novembris – 21. decembris

Auglīga darba gads. Un tā sākums Strēlniekam būs ļoti jautrs. Lieliska pašsajūta, vitalitātes pieplūdums un paaugstināts tonuss ir labvēlīga iznākuma atslēga jebkurā jautājumā. Šajā laikā būs jūtama attīstība profesionālajā jomā. Bet atcerieties vienkāršu patiesību: jūs nevarat lēkt pāri galvai! Dari to, kas tev padodas.
Pavasarī Strēlnieki saņems ienesīgus piedāvājumus, veiks veiksmīgus darījumus un palielinās savu finansiālo potenciālu.
Gada otrajā pusē ģimenē valdīs saticība un savstarpēja sapratne. Ja tev vēl nav ģimenes, tad šis gads dos tev iespēju satikt savu cilvēku. Novembrī iespējami izdevīgi darījumi un lieli pirkumi.

Mežāzis. 22. decembris – 20. janvāris

Radošā potenciāla atklāšanas vai ģimenes papildināšanas gads. Visi labvēlīgie rādītāji ir koncentrēti bērnu, radošuma un mīlestības jomās. Nākamajā gadā var parādīties ilgi gaidītais mantinieks, vai arī jūs beidzot panāksit sapratni ar ģimeni. Šie rādītāji ir labi arī radošo profesiju cilvēkiem. 2024. gadā ir pienācis laiks izpaust sevi un savus talantus, tie tiks novērtēti.
Pavasarī Mežāžiem vajadzētu veltīt sevi ģimenei un mājām. Jebkurš bizness, kas saistīts ar nekustamā īpašuma celtniecību, atjaunošanu vai iegādi, vainagosies panākumiem.
Vasarā attiecībās ar draugiem var gadīties nepatīkami brīži, laiks “satīrīt kontaktus”.

Ūdensvīrs. 21. janvāris – 19. februāris

Ģimenes labklājības gads. Tās sākums palīdz stiprināt attiecības ar mīļajiem; visspēcīgākās planētas atrodas jūsu ģimenes mājās. Turklāt šie rādītāji sola veiksmīgu nekustamā īpašuma pirkšanas un pārdošanas darījumu. Gada pirmie mēneši ir ideāli piemēroti mājokļa jautājumu risināšanai.
No jūlija līdz oktobrim veltiet laiku bērniem un atpūtai. Šī ir lieliska iespēja uzlabot attiecības ar mīļajiem, vai padomāt par pēcnācēju dzimšanu.
Gada beigas sola karjeras izaugsmi, Ūdensvīri būs spēka un enerģijas pilni. Taču jums var rasties grūtības ar juridiskiem jautājumiem, nepārkāpjiet likumu un izlasiet visos līgumos sīko druku.

Zivis. 20. februāris – 20. marts

Mērķu sasniegšanas un veselības uzlabošanas gads. Pirmais puslaiks Zivīm dos unikālu iespēju veidot jaunus sakarus un uzticības pilnas attiecības ar citiem. Tas ir svarīgi pašattīstībai un ilgtermiņa mērķu un plānu izvirzīšanai sev. Bet šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt uzmanīgiem pret savu veselību viņiem uzticētās atbildības apjoma dēļ. Šķiet, ka pārslodze un stress ir gada “pavadoņi”. Taču būtība ir cita: svarīgi ir pārskatīt darba apjomu un savus pienākumus.

Lasi arī: Es vairs nepērku skābo krējumu: no 1 litra piena pagatavoju savu krējuma mazāk nekā stundas laikā

Jūlijs un augusts ir ideāli piemēroti romantiskām randiņiem un laulībām. Ģimenes Zivīm garantētas harmoniskas attiecības ar mīļajiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment