Atbildes, kuras vienmēr vēlējies zināt: kā patiesībā izpilda populārākos maģijas trikus?

1. Sagriešana uz pusēm – 1. variants

mag

 

Viens cilvēks ir kastē jau pirms trika sākuma. Kad iekāpj otrs, pirmais izliek ārā savas kājas no kastes otra gala. Bet otrs cilvēks savas kājas paslēpj. Kad asmens pārgriež kasti uz pusēm un tās atdalās, mēs patiesībā redzam vienu daļu no divām sievietēm.

2. Sagriešana uz pusēm – 2. variants

Persona, kas guļ kastē pievelk kājas pie sevis tā, lai liktos, ka viņas ķermenis tiek pārgriezts. Pēdas, kuras redzamas kastes otrā pusē, patiesībā ir neīstas.

3. Maikla Džeksona dejas triks

magg

 

Kurpēs esošā rieva aizķeras aiz pacēluma, kas ir uz grīdas, tāpēc arī burvju mākslinieks nenokrīt, kad pārliecas pāri savam gravitātes centram.

4. Levitācija

maggg

Sieviete guļ uz dēļa, kuru paceltu tur metāla kontrukcija. Burvju mākslinieks ir nostājies tā, lai šī konstrukcija nebūtu redzama. Ja viņš izkustēsies, viņš riskē atklāt konstrukciju skatieniem.

5. Lidojošā vīra ilūzija

magggg

Triku meistars sēž uz metāla sēdvietas, kas pievienota metāla stienim. Šis stienis ir savienots ar platformu, kas paslēpta ar paklāja palīdzību.

Avots: mobilelikez.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">xXx</cite>

    Pilnīgi bezjēdzīgs raksts, neviena skaidrojuma. Šo triku atbildes mēs jau sen zinām visi, bet ja veidojat rakstu, tad tam tomēr ir jābūt skaidrojošam nevis tikai pāris bildītēm.

  • <cite class="fn">Fukss</cite>

    Kas tas par rakstu?Kur kāds paskaidrojums,ja jau uz to tēmēts tika?Atbildes-kur viņas ir?
    Patiesībā,nav godīgi,ja jūsu(ar mazo burtu)lapa aizņem un piesārņo internetu!Kāpēc katra lapa divdaļīga,pie tam,reklāmām piesārņota?Attopieties tak!

Leave a Comment