Atbildi godīgi, kura, tavuprāt, no šīm nav īsta ģimene un uzzini daudz par sevi

Ir labi zināms, ka veselīgu attiecību uzturēšana ir tikpat svarīga cilvēka fiziskajai veselībai kā veselīgs uzturs un regulāras fiziskās aktivitātes.

Saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem, cilvēkiem, kuri ir antisociāli vai kuri maz socializējas, ir tāds pats veselības problēmu risks kā cilvēkiem, kuri ir fiziski neaktīvi. Pirmās attiecības ar ģimeni gandrīz vienmēr veidojas bērnībā un bieži vien veido mūsu skatījumu uz pasauli.

Pētījuma rezultāti norādīja, ka ģimene ir vissvarīgākais faktors, kas nosaka laimi. Tie, kuri savu ģimeni novērtēja kā svarīgāko faktoru savā dzīvē, bija vislaimīgākie.

Lasi arī: Es šodien gāju pa pludmali, kad ieraudzīju izskalotu pelēku objektu, kas bija manas pēdas lielumā. Es nofilmēju visu

Ar šo psiholoģisko testu jūs varēsiet noskaidrot, kā jūsu paša pirmās attiecības ir veidojušas jūsu personību. Uzmanīgi apskatiet attēlus un nosakiet, kura ģimene, jūsuprāt, nav īsta.

Netērējiet pārāk daudz laika, domājot par to.

Kad esat pabeidzis testu, lūdzu, pārskatiet tālāk redzamos fotoattēlus.

Katrā fotoattēlā ir paskaidrojums, kas palīdzēs uzzināt vairāk par sevi!

 

Attēls nr. 1

Jūs, iespējams, neesat ģimenisks cilvēks – vismaz ne tradicionālajā izpratnē. Jūs izturaties pret draugiem kā pret savu īsto ģimeni, un, palīdzot viņiem, jūs sagādājat prieku.

Jūs vienmēr cenšaties katra dzīvē ienest kaut ko labu. Iespējams, ka tev augot nebija spēcīga tēva figūra, kas, iespējams, lika tev kļūt par tādu cilvēku, kurš vienmēr ir blakus citiem – tāpat kā tavai mātei.

Šī ģimene varbūt nav tā laimīgākā, taču tā joprojām ir īsta ģimene. Māte šajā ainā nepārprotami rūpējas par savu bērnu, turot viņa roku un sargājot no nerūpīgā tēva. Jūsu izvēlētā ģimene nav jūsu īstā ģimene, tāpēc jūs nedrīkstat vēlēties, lai citi augtu tāpat kā jūs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu parējos atbilžu variantus 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment