Atbildi godīgi, kura, tavuprāt, no šīm nav īsta ģimene un uzzini daudz par sevi

Attēls nr. 2

Ja jūsu atbilde ir nr., tad jūs esat cieši saistīts ar savu ģimeni un ticat, ka tā ir vissvarīgākā lieta jūsu dzīvē. Jūs ticat stabilu un ilgtermiņa attiecību veidošanai, kuras pamatā ir uzticēšanās un apņemšanās. Jūs piešķirat priekšroku savas ģimenes vajadzībām, nevis savām vajadzībām, pat ja tas nozīmē upurēšanu pašam.

Droši vien esat ievērojuši, ka attēlā redzamie cilvēki īsti neizskatās pēc ģimenes. Pieaugušie grupā nepievērš bērnam uzmanību, un bērns necenšas ne ar vienu turēties rokās. Tikpat labi viņi varētu būt svešinieku grupa, kas staigā kopā.

Tā kā jūs esat īsts ģimenes cilvēks, jūs varat uzreiz pamanīt viltus ģimeni.

 

Lasi arī: Kura no šīm sievietēm ir visvecākā? Atbildi tikai godīgi un uzzināsi par sevi daudz jauna

 

Attēls nr.3

Ja jūs izvēlējāties šo attēlu, liela iespēja ir, ka jūs nākat no disfunkcionālas ģimenes. Traumatiskās bērnības dēļ jums ir grūti uzticēties cilvēkiem. Trauksme var apgrūtināt sociālo mijiedarbību. Jums ir tendence pārdomāt lietas, jo jūs pastāvīgi uztraucaties par nākotni.

Fotoattēlā redzamās personas ir mīloša, laimīga ģimene. Šī ģimene ir patiesa un autentiska. Vecāki ejot gandrīz apskaujas un tētis tur bērna roku. Jūsu uzskatus par attiecībām zināmā mērā veidoja augšana disfunkcionālā ģimenē. Tāpēc jums var būt aizdomas un skepse attiecībā uz veselīgām attiecībām. Jūs neticat, ka tāda lieta patiešām pastāv, tāpēc izvēlējāties šo ģimeni kā viltojumu.

 

Uzraksti komentāros, kura nav īstā ģimene, jūsuprāt… 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment