Nevienam jau sen nav noslēpums, ka cukurs nav pati labākā pārtikas piedeva cilvēka organismam, taču mums visiem tik ļoti patīk salda garša, ka esam gatavi riskēt ar savu veselību, lai tikai panašķētos. Savukārt, ja esi nolēmusi pielikt punktu sava organisma attiecībām ar balto, saldo, kristālisko vielu, tad mums ir plāns tieši tev!
Pārlieku liela baltā cukura uzņemšana ikdienā var novest pie cukura diabēta un aptaukošanās, kas savukārt ir dzīvībai ļoti bīstami. Un mēs šeit nerunājam par “labo” cukuru – glikozi, fruktozi, laktozi, bet gan par to cukuru, kuru parasti lietojam par daudz – saharozi. Ja esi patiešām nopietni nolēmusi atteikties no saharozes, tad mēs tev varam palīdzēt.
Lasi vēl: Garšo cukurs? Lūk kāpēc tev jādara viss iespējamais, lai maksimāli izslēgtu to no uztura
Ja vēlies iepazīties ar plānu, tad pāršķir lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Dīvainas eglītes un neparasti koku stumbri: eksperti nosauc drošas pazīmes, kas liecina, ka šajos Latvijas mežos dzīvo lāči (+ FOTO)
- Viesi tos apēd vienā mirklī: 2 neparasti garšīgi biešu salāti, kas lieliski izrotā jebkuru svētku galdu
- “Esmu tirgojusi ziemas apģērbu jau 23 gadus”: atzīšos, kuras jakas nevajadzētu pirkt un kā ziemā izvairīties no sasalšanas
- ”Ziema nebūs viegla, bet gan dramatiska”: ko gaidīt un kad ienāks pirmais aukstuma vilnis
- Sinoptiķi ir samulsuši: 2026. gada ziema būs īsts pārbaudījums visiem – gatavojieties sliktākajam
- Eksperti beidzot snieguši godīgu atbildi: vai tā ir patiesība, ka suņi un kaķi vēsturiski nevar sadzīvot







