Atceries Brazīlijas zēnu ar neparasto izskatu? Kā viņš izskatās tagad, 6 gadu vecumā

Semjuels Silva dzimis Brazīlijā 2014. gadā. Viņa neparastais izskats ļoti pārsteidza speciālistus, kuri palīdzēja viņam piedzimt. Tumšādainajam zēnam bija nevienmērīga ādas krāsa, un matu vidusdaļa galvas vidū bija spilgti balta.

Neparasta bērna piedzimšana piesaistīja mediju uzmanību, un dažu dienu laikā visi lielākie valsts laikraksti un žurnāli bija pilni ar viņa fotogrāfijām.

Bet Semjuela Niviaveja māti nemaz nepārsteidza dēla neparastais izskats. Viņu ģimenē jaundzimušais bērns ir ceturtās paaudzes pārstāvis, dzimis ar līdzīgu iezīmi.

Lasi arī: Viņi tika uzskatīti par mirušiem, bet pēc 23 gadiem vecāki saņēma pieauguša dēla fotogrāfiju

Arī pašai Niviavei ir līdzīgs izskats, mantots no mātes. Bet sava vecuma dēļ daudzi netic, ka sievietes būtu dzimušas tieši tā. Garāmgājēji baltos matu pavedienus uzskata par pelēkiem, bet ādas krāsu – par saules iedarbību.


Atšķirībā no mātes un vecmāmiņas, kurām bērnībā bija kauns par savu izskatu, Semjuels vienmēr jutās pārliecināts. Divu gadu vecumā viņam bija sapnis: “kļūt slavenam”. Kopš tā laika viņš ir centies to realizēt.

Semjuels apmeklēja dažādus konkursus, izmēģinot sevi dažādās radošuma jomās. Un zēns tika pamanīts! Viņi nolēma izmantot viņa interesanto izskatu modeļu biznesā.

Modeļa karjera

Kopš 2018. gada Semjuels profesionāli turpina modeļa karjeru. Slaveno apģērbu zīmolu pārstāvji ar viņu noslēdza ilgtermiņa līgumu, un četrus gadus vecais zēns sāka ar apskaužamu konsekvenci parādīties uz pjedestāliem.

Samuela centība un smagais darbs, ļaujot viņam strādāt 6-8 stundas dienā, pozitīvi ietekmēja viņa popularitātes pieaugumu Brazīlijā.

 

Semjuels tagad

Tagad Semjuelam ir 6 gadi, un viņš ir Brazīlijas slavenība. Viņa popularitāte Brazīlijā ir tik liela, ka rotaļlietu rūpnīcas sāka šūt viņam līdzīgas lelles.

Kopš bērnības zēns ne tikai sapņoja kļūt slavens, bet arī rīkojās, lai piepildot savu sapni! Tagad viņu atpazīst uz ielām, un viņa ģimenei ir pietiekami daudz naudas, lai ceļotu un palīdzētu draugiem un paziņām. Nedaudz vēlāk bērns vēlas izmēģināt sevi kinoteātrī. Viņa draugi ir pārliecināti, ka viņam izdosies!

Novēlam Semjuelam veiksmi un panākumus viņa karjerā!

Vai jums patīk Samuela neparastais izskats? Vai jūs domājat, ka viņš spēs gūt panākumus kino? Paldies, ka ievietojāt “patīk” un abonējat kanālu, tas mums ir ļoti svarīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment