Atceries Sleiteru no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

138442418_Mario-Lopez-Saved-By-The-Bell-467

Ja arī Tavā atmiņā ir palicis 90. gados tik populārais seriāls “Glābējzvans” (Saved by the bell), tad Tu noteikti atceries arī pievilcīgā smaida īpašnieku – seksīgo A.S. Sleitera lomas atveidotāju un gribi zināt, vai viņš vēl joprojām spēj apburt ar vienu skatienu vien!

Īstajā vārdā Mario Lopezs (Mario Lopez) ir piedalījies vairākās filmās, seriālos un šovos, taču plašu atpazīstamību savas karjeras sākumā viņš ieguva tieši ar A.S. Sleitera lomu tolaik tik ļoti populārajā seriālā “Glābējzvans”, kurā viņš šo lomu atveidoja piecus gadus. Viņš ir paspējis piedalīties arī šovā “Dejo ar zvaigzni” un izdot trīs grāmatas – fitnesa, pavārgrāmatu un bērnu grāmatu, kura ir par viņu un viņa meitu.

Lai gan Mario Lopezam ir jau 42, viņš  izskatās vēl joprojām tikpat atlētisks, seksīgs un pievilcīgs kā “Glābējzvana” laikos – ar savu šarmanto smaidu, kas sievietēm sajūsmā liek kūst! Aktieris ir precējies ar brodvejas dejotāju Kortniju Mazzu (Courtney Mazza), no kuras viņam ir divi bērni – dēls un meita.

Lai apskatītu, kāds  A.S. Sleitera lomas atveidotājs izskatās tagad, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment