Brāļu mīlestība! Apkaunojošākie, ērmotākie un smieklīgākie foto no bērnības laikiem!

brali

Bērnības bildes mēdz būt diezgan apkaunojošas, vai ne?! It īpaši, ja tajās esi kopā ar saviem brāļiem vai māsām, kas Tev tajās liek izskatīties tā, ka Tev gribas šo fotogrāfiju noslēpt vistālākajā plaukta nostūrī, lai nevienam nekad to nevajadzētu rādīt, taču Lielbritānijā brāļi no visas valsts tika aicināti dalīties ar šiem apkaunojošajiem foto, kas patiesībā ir bezgala smieklīgi!

Un daudzi brāļi arī nekautrējās un dalījās ar šīm fotogrāfijām, kurās viņi atspoguļoti diezgan kaitinošā gaisotnē kopā ar saviem mazajiem vai lielajiem brāļiem. Fotogrāfijas  ir smieklīgas un tās parāda nekomfortablas pozas starp brāļiem, kas ir visnotaļ divdomīgas, kā arī sejas izteiksmes, kas izsaka vairāk kā 1000 vārdu un nedarbus, kurus mazie radinieki viens pret otru ir izstrādājuši.

Domāju, ka arī katram no mums ir ne mazums šādu fotogrāfiju, kas par attiecībām ar brāļiem vai māsām izsaka visu bez vārdiem! Apskaties šo brāļu trakās fotogrāfijas un atceries savu bērnību, atrodot arī savas bērnības ērmotākos foto!

Lai apskatītu fotogrāfijas, šķir otro lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment