Atceries Zaku Morrisu no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Saved-by-the-Bell-Zack-Morris

Ja atceries daudzu jauniešu iecienīto seriālu “Glābējzvans”, kuru sāka pārraidīt 90. gadu sākumā, tad Tu noteikti atceries arī jauno un blondo siržu lauzēju  Zaka Morrisa atveidotāju. Vēlies uzzināt, kā viņš pa šiem gadiem ir mainījies!?

Īstajā vārdā Marks Pols Gosselārs (Mark Paul Gosselaar) 80. gadu vidū atveidoja Zaku Morrisu (Zack Morris) seriālā “Glābējzvans” (Saved by the bell) un kļuva par zvaigzni, piedaloties arī tālākajās “Glābējzvana” sezonās. Tolaik viņš bija jauns un izskatīgs aktieris, kurš noteikti ir lauzis neskaitāmu meiteņu sirdis, tiekoties arī ar savām seriāla partnerēm, piemēram, Kelliju Kapovski – īstajā vārdā Tīfānija Tīsene (to kā tagad izskatās un izmainījusies Tifānija, vari izlasīt vairāk ŠEIT).

Arī tagad nekas būtiski nav mainījies – slavenais aktieris, kurš nupat, 1. martā, atzīmēja savu 42. dzimšanas dienu ir tikpat izskatīgs kā dažus desmitus gadus atpakaļ, tikai vēl vīrišķīgāks un šarmantāks! Precējies un četru bērnu tēvs, no kuriem divi ir no laulības ar aktrisi Lisu Annu Rasselu (Lis Ann Russell), kuru viņš iepazina tieši seriālā “Glābējzvans”.

Lasi arī: Atceries Skrīdžu no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Viņu laulība ilga 14 gadus, taču 2011. gadā viņi izšķīrās, un tagad viņš ir precējies ar reklāmas speciālisti Katrionu Makdžinnu (Catrion McGinn), no kuras viņam ir vēl divi burvīgi bērni – dēls un meita!

Lai apskatītu Zaka Morisa atveidotāja FOTO un kā viņš izskatās tagad, šķir otru lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment