Atceries Skrīdžu no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

1407770443956.cached

Ja Tavā atmiņā vēl ir palicis 90. gadu populārais seriāls “Glābējzvans” (Saved by the bell), tad no Tavas atmiņas nav noteikti izgaisis arī neveiklā, bet ļoti gudrā Semjuela Pauersa (Samuel Powers) tēls, kura iesauka bija Skrīčs.

Īstajā vārdā Dastins Daimonds (Dustin Diamond) savas aktiera gaitas uzsāka ļoti agrā vecumā, taču plašāku atpazīstamību ieguva tieši ar seriālā “Glābējzvans” atveidoto Skrīča lomu, kuru viņš ir spēlējis aptuveni 13 gadu garumā – no pašiem seriāla pirmsākumiem līdz pat 2000. gadam.

Dastins tomēr ir diezgan skandaloza personība – 2006. gadā izlaidis pats savu seksa video un pat pabijis aiz restēm piecu mēnešu garumā pēc atgadījuma lidostā, kurā viņu arestēja par naža pielietošanu, kā viņš pats saka – aizsardzības nolūkā.

Pa lielam aktieris nav īpaši mainījies no populārā seriāla laikiem un savā ziņā atgādina to pašu neveiklo tipāžu Skrīču, taču tajā pašā laikā Dastins ir kļuvis vīrišķīgāks, sportiskāks un tomēr arī daudz pievilcīgāks, it īpaši pēc daudzu lieko kilogramu nomešanas, piedaloties slavenību tievēšanas šovā.

Lasi arī: Atceries Džesiju no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

Viņš ir bijis precējies, taču laulībai nebija lemts ilgs mūžs. Uz doto brīdi viņam ir līgava – Amanda Šuca (Amanda Schutz), kas starp citu arī tika atzīta par vainīgu tajā atgadījumā lidostā, taču viņai piesprieda tikai naudas sodu.

Lai apskatītos, kāds Skrīča lomas atveidotājs izskatās tagad, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment