Atceries Lizu no seriāla “Glābējzvans”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

image

Ja arī Tu esi bijis seriāla “Glābējzvans” (Saved by the bell) skatītājs 90. gadu sākumā, tad noteikti atceries tumšādaino skaistuli – Lizas Turtlas (Lisa Turtle) lomas atveidotāju, uz kuru noteikti gribi palūkoties arī tagad!

Īstajā vārdā Larka Vūrhija (Lark Voorhies) ir amerikāņu aktrise, kuras slavas ceļš sākās ar tik strauju popularitāti uzreiz ieguvušo seriālu “Glābējzvans”, kurā viņa Lizas Turtlas lomu atveidoja gadiem! Lai gan viņai bija liels potenciāls un savu debiju aktiermeistarībā viņa uzsāka ļoti agrā vecumā, viņa bija pārāk kautrīga, tāpēc viņas māte izlēma ieturēt pauzi un pagaidīt, kad viņa kameru priekšā sāks justies daudz komfortablāk. Un tad nāca viņas lielā izdevība – Lizas Turtlas loma populārajā seriālā, kas atnesa viņai slavu un atpazīstamību!

1996. gadā Larka apprecējās, taču pēc pieciem gadiem laulībā viņi pašķīrās un pēc tam arī laulību šķīra oficiāli, un tieši tāds pats scenārijs šobrīd notiek arī ar otro laulību, kurā viņa ir precējusies ar mūzikas inženieri Džimmiju Grīnu (Jimmy Green) – notiek šķiršanās process!

Un tomēr – Lizas Turtlas lomas atveidotāja vēl joprojām ir apburoša būtne, kas turpina savu aktrises karjeru, piedaloties dažādās filmās un seriālos! Gan jau arī mīlestībā viņai veiksies!

Lai apskatītu, kā Lizas Turtlas lomas atveidotāja izskatās tagad, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment