Iegaumējiet, kas sievietei jādāvina 8. martā, lai viņa justos īpaša šajā dienā!

podarok-mame_18

Uzdāvini savai mīļotajai sievietei, meitenei, draudzenei vai sievai šīs īpašās dāvanas, ko viņas noteikti novērtēs.

Iepriecināt mūsu dārgās sievietes nav nemaz tik grūti, kā tev šķiet, galvenais izturēties pret viņām tikpat jauki kā svētku dienās tā ikdienā.

Vienmēr ir jautājums izvēlēties romantisku dāvanu, praktisku vai apvienojot šos abus kritērijus. Atkarīgs no rīcības un attiecību statusa, taču skaidrs ir viens, kāda dāma būs priecīga arī par praktisku virtuves rīku, kāda par grāmatu, kuru ir vēlējusies iegādāties. Kā arī sievietēm patīk rotaslietas, tāpēc tev būs jāiegriežas rotaslietu veikalā un, protams, kungi, ziedi tas ir pašsaprotami!

Lai ko arī Jūs iegādātos, noteikti jāpiedomā arī pie dāvanas pasniegšanas veida – jo interesantāk un netipiskāk izspēlēsi dāvanu, jo vairāk viņa par to priecāsies. Jāpiemin, ka sievietēm tomēr patīk romantiskākas dāvanas.

Daži ieteikumi dāvanām Jūsu mīļotajām, Jūsu lieliskajām:

Apakšveļa

triumph

Kvalitatīva un erotiska apakšveļa patīk ikvienai sievietei. Tiesa, lai izmeklētu piemērotu apakšveļu sievietei, tev jāzina savas sievietes izmērs un gaume – noteikti esi ievērojis kāda veida veļa, viņai patīk labāk.

Dārglietas

Gold-Jewelry_Silver-Jewelry_Diamond-ring_Engagement-Ring_engagement-ring-salem-oregon_diamond-ring-salem-oregon_jewelry-store-salem-oregon

Ļoti daudzām sievietēm patīk dārglietas, tomēr tev noteikti jāzina, kādas viņai patīk. Vienām patīk rokassprādzes, citām kaklarotas vai gredzeni. Tāpat jāpadomā, vai tas būs zelts, sudrabs vai cita veida dārglieta.

Smaržas

58418

Ja nekļūdīsies ar smaržu izvēli, tad noteikti iepriecināsi ar šādu dāvanu savu sievieti. Vēl jo vairāk, ja netīšām pajautāsi, kādas ir viņas mīļākās smaržas, tādā veidā uzzināsi sīkāk par to, kuras viņai patīk.

Ziedi

Tulips

Pirms dāvini sievietei ziedus, uzzini, kāda ir ziedu nozīme. Bet pats galvenais, uzzini, kādi ziedi patīk tavai sievietei. Klasiski tiek dāvinātas rozes vai tulpes, bet vari pamēģināt uzdāvināt orhidejas, frēzijas vai gerberas. Iespējams, šo ziedu dāvināšanas laikā tava sieviete sāks starot no laimes!

Kā rāda sieviešu aptaujas par dāvanām, arvien vairāk sievietes vēlas saņemt dāvanās modernus “Gadžetus”

Ja tava draudzene vai sieva sūdzas par to, ka viņas mobilais telefons ir ļoti slikts, bieži slēdzas ārā, tas nozīmē, ka tā ir 100% zīme, ka viņai nepieciešams jauns mobilais telefons.

iPhone_6_PLUS_preview_MG_1875

Vēl patīkam būtu saņemt planšeti vai klēpjdatoru, kas atvieglotu viņas ikdienas dzīvi. Saņemot dāvanā klēpjdatoru vai planšeti, garantēts īsts pārsteiguma mirklis un tu nepaliksi par to neatalgots.

 wh

Noteikti ieklausieties savās sievietēs, tās vienmēr netieši norāda par savām vēlmēm. Ja izvēlies iegādāties elektroniku galvenais, lai tā ir kvalitatīva, lai tai būtu garantija, tādēļ labāk izvēlēties specializētus veikalus, kur Jūs vajadzības gadījumā arī varat saņemt profesionālu konsultāciju par piemērotāko ierīci un labāko cenu.

Raksts sagatavots sadarbībā ar 1024px-Euronics_logo.svg

Avots: www.passion.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment