Atdzīviniet savas sajūtas ar Toyota C-HR

Jūs vēlaties automobili, kas ir līderis. Šodienas automobili ar rītdienas tehnoloģijām. Automobili, kas veicina kaisli un ir revolucionārs. Automobili, kas sniedz gandarījumu, iedvesmu un prieku. Lai kur Jūs būtu, lai kur Jūs dotos, Toyota C-HR ļaus Jums atrast nevainojamu plūdumu.

 Elegants, kaislīgs, gaumīgs – ikkatra Toyota C-HR detaļa ir dzīva un mērķtiecīga. Pat stāvot uz vietas, šķiet, ka tas ir kustība. Toyota C-HR salons ir radīts, iedvesmojoties no dimantiem, un pavēlnieks tajā esat Jūs.

Ādas sēdekļi, augstas kvalitātes apdare – ikviena Toyota C-HR salona detaļa ir pilnībā unikāla, un katra detaļa skaisti pāriet nākamajā. Saskaņotas formas veido vadītāja vietu, kuru kontrolējat Jūs. Toyota C-HR salona centrā ir tikai viens: Jūs!

Dziļa, melodiska, enerģiska, tīra – Toyota C-HR īpaši veidotā JBL audiosistēma ļauj atskaņot mūziku tieši tā, kā to iedomājies izpildītājs. 8 kanālu, 576 vatu stereo pastiprinātājs, 9 skaļruņi un patentēti akustiskie JBL skaņas modeļi var nozīmēt tikai vienu – tīru.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment