Pēc tam, izmantojot dakšiņu vai zobu bakstāmos, viņš caurdūra tupenīšus no visām pusēm.
Pēc tam katru bumbuli apviļāja svaigās dillēs un bazilikā (var izmantot arī kaltētus garšaugus).
Katru kartupeli ietina papīrā (var izmantot cepammaisu vai celofāna maisiņu). Visus trīs bumbuļus ielika mikroviļņu krāsnī un ieslēdza to uz 3 minūtēm.
Pēc pagatavošanas kartupeļiem var pievienot sāli vai ēst tādus, kādi tie ir. Man labāk patīk nolobīt mizu un kartupeļus apkaisīt ar zaļumiem.
Vienai porcijai pietiek ar trim bumbuļiem. Ja mēs esam divi, mēs vienkārši atkārtojam gatavošanas procesu.
Mēs kartupeļus baudām kopā ar marinētiem gurķiem, ziemas salātiem vai lečo atkarībā no tā, kas ir pa rokai. Šāda kombinācija ir lielisks variants sātīgām un garšīgām vakariņām, kuru taisīšana neprasa daudz laika un pūļu.
Šī kartupeļu pagatavošanas metode mūsmājās ir kļuvusi par īstu glābiņu dienās, kad nevienam nav ne spēka, ne laika ilgi stāvēt pie plīts.
Dārgo lasītāj, būsim priecīgi, ja tev noderēs šī ģeniāli vienkāršā recepte! Padalies ar to sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Atļāvu večiņai bez pajumtes padzīvot savā garāžā, bet nākamajā dienā, atverot garāžas durvis, pavērās mulsinošs skatsby Sandra Ločmele
- Ko vīrieši slepeni novērtē sievietēs – pat ja to nesaka skaļiby Rinalds Bergmanis
- “Tev jau 35, bet nav ne bērnu, ne sievas” – dzirdētā dēla atbilde man joprojām palikusi prātāby Rinalds Bergmanis