Pēc tam, izmantojot dakšiņu vai zobu bakstāmos, viņš caurdūra tupenīšus no visām pusēm.
Pēc tam katru bumbuli apviļāja svaigās dillēs un bazilikā (var izmantot arī kaltētus garšaugus).
Katru kartupeli ietina papīrā (var izmantot cepammaisu vai celofāna maisiņu). Visus trīs bumbuļus ielika mikroviļņu krāsnī un ieslēdza to uz 3 minūtēm.
Pēc pagatavošanas kartupeļiem var pievienot sāli vai ēst tādus, kādi tie ir. Man labāk patīk nolobīt mizu un kartupeļus apkaisīt ar zaļumiem.
Vienai porcijai pietiek ar trim bumbuļiem. Ja mēs esam divi, mēs vienkārši atkārtojam gatavošanas procesu.
Mēs kartupeļus baudām kopā ar marinētiem gurķiem, ziemas salātiem vai lečo atkarībā no tā, kas ir pa rokai. Šāda kombinācija ir lielisks variants sātīgām un garšīgām vakariņām, kuru taisīšana neprasa daudz laika un pūļu.
Šī kartupeļu pagatavošanas metode mūsmājās ir kļuvusi par īstu glābiņu dienās, kad nevienam nav ne spēka, ne laika ilgi stāvēt pie plīts.
Dārgo lasītāj, būsim priecīgi, ja tev noderēs šī ģeniāli vienkāršā recepte! Padalies ar to sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu








