Atgriežoties savā mājoklī Ulbrokā, dienas laikā, saimnieki sastopas aci pret aci ar zagli

Kādas Pierīgas privātmājas saimnieki pieredzējuši patiesi nepatīkamus mirkļus. Atgriežoties savā mājoklī, viņi tur sastapuši narkomānu, kurš knapi spējis noturēties kājās, taču bija jau paspējis izvandīt namu un sabāzt kabatās visu, kas tobrīd viņam šķitis kaut nedaudz vērtīgs, raksta portāls skaties.lv un ziņo raidījums Degpunktā.

Otrdienas pēcpusdienā Stopiņu novada kārtības sargi saņēmuši ziņu par to, ka pavisam netālu no vietējā policijas iecirkņa, kur galvaspilsētas pievārtē redzēts aizdomīgs tipiņš, kas ložņājot gar privātmāju žogiem. Lai arī inspektori drīz vien apbraukājuši izsaucēja minēto apkārtni, ar aprakstam atbilstošu vīrieti tobrīd tā arī nav izdevies sastapties.

Pēc 40 minūtēm likumsargi saņēmuši vēl vienu ziņu, ka kādā no privātmājā ielauzusies persona, kas veikusi zādzību. Ierodoties notikumu vietā, policisti ieraudzīja vīrieti acīmredzamā reibuma stāvoklī.

“Mēs ar sievu bijām izbraukuši burtiski uz minūti. Mājas nebijām piecpadsmit minūtes. Atgriežamies, durvis atvērtas, mūsu suns rej,” stāsta iedzīvotājs. Zaglis bija ticis iekšā pa logu. Vīrietis bija mierīgs un nenoliedza, ka veicis zādzības.

Lasi arī: Izskatīgā latviete Diāna Kubasova slepeni apprecējusies ar Vairas Vīķes – Freibergas bijušo miesassargu 

Tālāk vīrietis nonācis policijas busiņa aizturēto nodalījumā un aizvizināts uz tuvējo Valsts policijas iecirkni, kura darbinieki ar 40 gadus veco vīrieti tiekas jau ne pirmo reizi. Arī šī vīzīte svešajā īpašumā aizturētajam beigsies ar kārtējo kriminālprocesu.

Šis gadījums skaidri pierāda, ka kramplauži uzdarbojas pat gaišā dienas laikā, tādēļ kārtības sargi aicina iedzīvotājus arī turpmāk būt vērīgiem un, sastopoties ar aizdomīgiem ļaudīm vai automobiļiem, par redzēto ziņot vietējiem policistiem.

Šķir otru lapu, lai noskatītos sižetu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment