Izskatīgā latviete Diāna Kubasova slepeni apprecējusies ar Vairas Vīķes – Freibergas bijušo miesassargu

Žurnāls “Privātā Dzīve” šonedēļ raksta, ka 27.augustā Rīgā laulāto mantisko attiecību līgumu noslēdz TV šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībniece, modele un “Miss Europa 2017” titula ieguvēja Diāna Kubasova un uzņēmējs Mārtiņš Tenbergs.

Izrādās, jau kopš 2017.gada 20.aprīļa Diānas uzvārds ir Kubasova – Tenberga un vīrietis ir izskatīgās latvietes vīrs. Tiek vēstīts, ka Diānas sociālo tīklu bildēs arī redzams, ka pagājušā gada vasarā viņas rokā parādījies, visticamāk, laulības gredzens, bet kreisajā rokā gredzens ar iespaidīgu briljantu, kādu turīgi vīrieši parasti dāvina savām sievietēm, kad pāris saderinās.

Atšķirībā no savas jaunākās māsas Simonas Kubasovas – Prakašas, kura šovasar jūnijā nosvinēja kāzas ar indiešu uzņēmēju Radžu Prakašu un tām bija iespēja sekot līdzi sociālajos tīklos, par savu īpašo dienu Diāna nav bildusi ne pušplēstu vārdiņu.

Žurnāls raksta, ka Diāna kopā ar kādu izskatīgu vīrieti manīta dažādos saviesīgos pasākumos pagājušā gada vasarā, bet uz jautājumu, kas ir šis vīrietis, atbildēt atteikusies. Šogad gan izskatīgā sieviete sabiedriskus pasākumus apmeklē viena pati.

Lasi arī: Savējo piesegšana? “Izsvilpts” no policijas, notiesātais Gūtpelcs nedēļā nopelna teju 800 eiro kā pašvaldības šoferis

Diānas vīrs esot bijušās valsts prezidentes Vairas Vīķes – Freibergas kādreizējās miesassargs. Noslēpumainais vīrietis ir 10 gadus vecāks par Diānu un ir kāda uzņēmuma īpašnieks, kas nodarbojas ar apdrošināšanu un brokeru pakalpojumiem.

Polittehnologs Jurģis Liepnieks portālā puaro.lv savulaik rakstījis, ka Mārtiņš esot cilvēks, par kuru neko neesot iespējams atrast internetā. “Mārtiņš bauda nedalītu cieņu savu bijušo bokseru, algotņu un specvienību kareivju acīs. Viņš nedzer, nepīpē, katru rītu skrien krosu, peld pāri Lielupei, nebaidās no body contact un māk kārtot lietas.

Mārtiņa Tenberga vārds arī manīts saistītā ar dažādu ievērojamu sporta spēļu un pasākumu rīkošanu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment