Atklāj, kāpēc vecāki vīrieši tik bieži izvēlas jaunas meitenes

Lielākā daļa vīriešu vecumā dod priekšroku jaunākām sievietēm. Tas ir tik acīmredzami, ka neviens to neapstrīdēs. Šīs izvēles iemesli ir ļoti dažādi.

Blakus jaunai sievietei vīrieši jūtas jaunāki un iekārojamāki, savukārt sievietes vecumā zemapziņas līmenī nolasa “iekārojamu vecpuišu” noraidījuma sajūtu.

Maz ticams, ka jaunu sievieti piesaistīs attiecības ar vīrieti, kuram pie dvēseles nav ne centa. Bagāts vīrietis var dot, pārsteigt, saņemt pateicību, kas kalpos kā atjaunojošs balzāms viņa sasitumu nomocītajai dvēselei. Viņam ir ļoti svarīgi, ka viņš joprojām var kaut ko darīt. Ir viens nopietns šķērslis: vecuma atšķirība līdzi dod interešu atšķirību. Bet, ja pavadone ir ne tikai jauna un skaista, bet arī gudra, un viņas pavadonim piemīt cieņa un cildenums, tad vecuma atšķirība nav šķērslis.

 

Vīriešiem gados ir bagāta dzīves pieredze, viņi ir apguvuši dzīvi. Jaunām un skaistām kaislībām ir, ko parādīt un pastāstīt, tās pasauli pasniegs spilgtās krāsās, ko jaunība vēl nav sajutusi.

Negaidīti piedzīvojumi sniedz pozitīvas emocijas, liek zaudēt galvu. Nobriedušas sievietes ir grūti ar kaut ko pārsteigt.

 

Viņas visu zina, visu ir redzējušas, un viņām ir garlaicīgi, kas nomācoši ietekmē viņu ne tik jaunos pavadoņus.

Jauna meitene divdesmit gados vēl nav precējusies, vēl nav dzemdējusi, tātad brīva. Vecāki vīrieši nevēlas uz saviem pleciem uzņemties svešu bērnu audzināšanu. Ir daudz patīkamāk, ja arī 50 – 60 gados viņiem ir savi. Jaunai sievai ir lielāka iespēja dzemdēt veselus pēcnācējus. Gados vecāka sieviete, visticamāk, vispār nepiekritīs dzemdēt, un veselība to neļaus. Jaunas sievietes ir skaistas, uztur formu, viņas ir zinātkāras, izturīgas un aktīvas.

Skaistums ar vecumu izzūd. Kad vīrietis ar rokām pieskaras jaunam ķermenim, kuru viņš iekāro, viņa dvēsele kļūst jaunāka. Tā ir nesalīdzināma sajūta, adrenalīna pieplūdums, zināmā mērā piedzīvojums. Saviem vienaudžiem viņš neapšaubāmi ir varonis.

 

Ne vienmēr galvenais ir jauns ķermenis un skaista seja. Tas, protams, ir liels pluss. Tikai jaunība spēj priecāties tagadnē, “šeit un tagad”.

 

Nobriedusi sieviete, lai kur jūs viņu vestu, vienmēr būs neapmierināta. Kaut kur viesnīca bija labāka, te pludmale nav tāda, tur bija vairāk jautrības, un ēdiens bija garšīgāks. Bezgalīga ņirgāšanās, salīdzināšana ar to, ko viņas vai viņu draudzenes ir redzējušas, nespēja atslēgties no tā, kas bija pagātnē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment