Kā tīrīt mēteli un atbrīvoties no novecojušiem traipiem bez mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas

Rudenī jūs patiešām vēlaties ietērpties siltā un ērtā mētelī. Taču uz tā var būt traipi vai tas vienkārši jāatjaunina.

Turklāt, jums nav laika to aiznest uz ķīmisko tīrītavu, un nav iespējams to izmazgāt, kā ražotājs ir norādījis uz etiķetes. Ko darīt šajā gadījumā? Ir daži vienkārši un ļoti efektīvi līdzekļi, ar kuriem jūs varat notīrīt mēteli bez ķīmiskās tīrīšanas un mazgāšanas, nebojājot audumu.

Kā tīrīt mēteli mājas apstākļos

Lai notīrītu mēteli mājās, vispirms pakariet to uz pakaramā. Tīrīšanai jāņem sausa birste ar mīkstiem sariņiem vai ar lipīgu rullīti. Ļoti uzmanīgi pārvelciet izstrādājumu, stingri no augšas uz leju. Šādā veidā jūs varat noņemt visas spalvas un putekļus, kas uz drēbēm nokļuvuši, kad tās bija pakārtas skapī.

Ja mājās nav atrasta birste, mēteli var iztīrīt ar putekļu sūcēju. Ir nepieciešams ieslēgt ierīci uz vidēju jaudu un pārbraukt pāri drēbēm ar tīru uzgali, kas paredzēta mēbeļu tīrīšanai.

Kā atbrīvoties no novecojušiem traipiem uz mēteļa

Traipu tīrītājs. Neliels daudzums līdzekļa ir jāizšķīdina siltā ūdenī. Pēc tam šķīdumā iemērciet suku un notīriet vietas ar traipiem. Īpaši rūpīgi apstrādājiet apkakli, piedurknes un kabatas.

Ja netīrumi ir ļoti iesēdušies, līdzeklis jāatstāj iedarboties 5-7 minūtes. Pēc tam ir vērts procedūru atkārtot, bet jau ar tīru ūdeni, lai izskalotu šķīdumu. Ar šādu līdzekli var tīrīt vilnas, kašmira un tvīda mēteļus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment