Uzberiet kafiju uz tualetes papīra un pēc tam to aizdedziniet: jūs nekad nenojautīsiet, kā tas beigsies

Rudenī mušas ielido dzīvokļos un mājās. No šiem kukaiņiem ir diezgan grūti atbrīvoties, jo tie meklē siltu vietu, kur pārziemot. Taču ir līdzekļi, kā atbaidīt mušas.

Ko darīt, ja dzīvoklī vai mājā ielido mušas, meklējot siltu vietu ziemai? Atrasties kopā ar kukaiņiem ir ne tikai nepatīkami, bet arī bīstami veselībai.

Ir lielisks veids, kas palīdzēs panākt, lai mušas vienmēr lidotu prom no jūsu dzīvokļa.

Lai to izdarītu, dziļā traukā ielieciet 1 ēdamkaroti kafijas, pievienojiet nelielu daudzumu zobu pastas un samaisiet. Jums jāiegūst sava veida želeja. Tad izklājiet uz galda tualetes papīra gabalu, salociet to uz pusēm. Izņemiet no trauka kafijas un zobu pastas želeju, novietojiet uz papīra.

Satiniet tualetes papīru caurulītē un tad uz tā uzklājiet vēl nedaudz želejas. Ielieciet iegūto caurulīti glāzē un aizdedziniet papīru. Zobu pastas un kafijas aromāts atbaidīs kukaiņus. Starp citu, šis aromāts ļoti nepatīk pat tarakāniem.

Lasi vēl: Kāpēc pie mājas stādīt pīlādzi

Vēl daži efektīvi līdzekļi cīņā pret mušām

Ēteriskās eļļas

Mušas, tāpat kā daudzi citi kukaiņi, ir jutīgas pret smaržām. Tāpēc varat izmēģināt iedegt sveces ar citroneļļu vai aromlampu ar ēterisko eļļu (izvēlieties lavandu, piparmētru, eikaliptu, baziliku). Varat dažus pilienus ēteriskās eļļas pievienot ūdenim un apsmidzināt ar to palodzi vai durvju stenderes.

Daži augi

Ir daži augi, kuru smarža atbaida mušas. Varat tos iestādīt podos vai izkārtot vāzēs uz palodzēm. Ņemiet nātru, ķiršu vai plūškoka zarus. Piemēroti ir gan svaigi, gan kaltēti augi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment