Atklāj, kāpēc vecāki vīrieši tik bieži izvēlas jaunas meitenes

Viņus nav iespējams ar neko pārsteigt, viņi it kā ir zaudējuši spēju izbaudīt tūlītējo mirkli. Bezgalīgo pretenziju un augstprātības dēļ vecuma vīrieši viņus neizvēlas. Kaut kas traucē šādām sievietēm iedomāties sevi astoņpadsmitgadīgas, baudīt zvaigžņotas debesis, siltu ūdeni, saulainu dienu, no jauna atklāt dzīvi, būt atvērtām dažādiem eksperimentiem un jaunām lietām.

Daudzus vīriešus nomāc pašreizējā situācija ģimenē, īgna sieva, trokšņaini bērni, nebeidzamas problēmas. Vēlas atgūt agrāko viegluma un bezrūpības sajūtu. Blakus jaunam interesanti, jautri, it kā atkal būtu atnākusi jaunība.

Vecuma sieviete mazina interesi par fizisku tuvību. Reti kura 50 gados uzvedas kā dieviete, 60 gados – vispār neviena. Vīrieši mīl fizisku tuvību visā tā daudzveidībā un kvalitātē, dalīties tajā var tikai ar jaunu 20-25 gadus vecu, tā ir tā, kas nodosies tam pēc pilnas programmas. Vecāka gadagājuma sieviete vispirms padomās, kāpēc viņai tas ir vajadzīgs, attiecību bezjēdzība viņu nevilina.

Sieviete +40 ar diviem bērniem pievērsīs uzmanību lielam dzīvoklim, labai algai iespaidīgai automašīnai. Jaunām meitenēm, protams, ne visām, prasības ir pieticīgākas. Viņas būs apmierinātas ar vienistabas dzīvokli un lētu ārzemju auto, jo daudzi viņas vienaudži vēl nespēj nopelnīt.

 

Daži vīrieši, pārdzīvojuši šķiršanos no iepriekšējās sievas, piedzīvojuši katastrofu, ko sauc par pusmūža krīzi, un iesaistās šajās attiecībās, lai nostiprinātu savas fiziskās spējas. Pat ja tas maksā dārgi. Viņam ir jāzina, ka viss vēl nav beidzies. Viņiem var būt atšķirīgas sociālās aprindas, viņu attiecības var turēt noslēpumā, ja šāda situācija abām pusēm ir piemērota.

Jaunas sievietes dodas uz šo sakaru, jo viņām no prāta tiek noņemtas rūpes par pārtiku, apģērbu, par to, ka nav jāmaksā īre, ceļojumi, rēķini. To visu viņš ir gatavs atdot viņai. Viņa jutīsies kā vienīgā, īpašā, kaut kas tāds, kā viņai ir pietrūcis.

Dažas jaunas sievietes dod priekšroku “+60” skaistumkaralim. Savienojumi var būt aizraujoši un piepildīti, ja to pamatā ir pareizie iemesli. Apmierinātību gūs abas puses. Viņu attiecības izrādīsies tik sarežģītas un jautras, cik viņi paši vēlēsies.

Jāatzīst, ka ir daudzi +40 vīrieši, kuri dod priekšroku sievietēm, kas ir vecākas. Viņam patīk viņas briedums un dzīves pieredze. Jo viņa nesaista grūtniecība, tāpēc nav nepieciešams risināt visādus jautājumus. Vecums netraucē viņiem baudīt fizisku tuvību.

Vēlreiz, kad jūs padomāsiet, kāda harmonija ir mūsu dzīvē, sapratīsiet, ka visam ir sava vieta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment